9.3 C
Budapest
April 24, 2024
2020 – 2024 © MOCOHU Magyarország Hírek, Hungary News
Image default
lady gagaMAGYARORSZÁGSzórakozás

Lady Gaga meglőtt kutyasétáltatójának nehéz feldolgoznia, hogy emiatt ismerik fel az emberek

Még februárban írtuk meg, hogy Lady Gaga kutyasétáltatóját megtámadták, miközben sétált az énekesnő három kutyájával. A támadás során meglőtték Ryan Fischert, aki kórházba került. Lady Gaga közben Rómában forgatta Ridley Scott új, a Gucci családról szóló filmjét, de azonnal felajánlott félmillió dollárt annak, aki megtalálja és épségben haza juttatja a francia bulldogjait. Később áprilisban fogtak el öt személyt, akiknek közül volt a bűncselekményhez.

Ryan Fischer a minap először szólalt meg nyilvánosan az esettel kapcsolatban. Instagram-oldalán leírta, még nem tudja feldolgozni, hogy tényleg meglőtték, ahogy kifejtette, nagyon furcsának találja, hogy idegenek érdeklődnek az állapota felől.

Nagyon különös érzés, hogy egy trauma miatt ismernek az emberek, amit át kellett élnem, és amiből jelenleg is gyógyulok. Az emberek odajönnek hozzám, beszélgetni próbálnak, megkérdezik, hogy vagyok. Újra és újra át kell élnem azt a pillanatot velük, majd odább állnak, én meg ott maradok az emlékeimmel

– mondja, majd tovább folytatja:

Tudom, hogy nem szándékos és nagyon hálás vagyok a rengeteg kedves üzenetnek és jókívánságnak. Mindenki támogat, ami elképesztő érzés, nagyon jól esik. Sokszor nehéz jól kezelni ezeket a helyzeteket.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Saint Rocque (@saintrocque) által megosztott bejegyzés

The post Lady Gaga meglőtt kutyasétáltatójának nehéz feldolgoznia, hogy emiatt ismerik fel az emberek first appeared on 24.hu.

Related posts

Ülnek a jogállami mechanizmuson, beperli az EP a Bizottságot

MOCOHU

Hétfőtől ezer forintos étkezési utalványt kapnak a véradók

MOCOHU

Először a Pfizer vakcinájával olthatnak Magyarországon

MOCOHU

DMCA.com Protection Status


Pin It on Pinterest

Share This