9.4 C
Budapest
April 24, 2024
2020 – 2024 © MOCOHU Magyarország Hírek, Hungary News
Image default
Belföldemmikásler miklóskoronavírusMAGYARORSZÁG

Kásler: Nem tudok mondani az elmúlt egy évben egy olyan körülményt sem, amit ne helyesen ítéltünk volna meg

A 444.hu szemlézte Kásler Miklós a Hír TV-nek adott interjúját, amelyben az emberi erőforrások minisztere kérdésre arról beszélt, hogy milyen tapasztalatokkal gazdagodott a magyar egészségügy az elmúlt időszakban. Kásler Miklós szerint „rengeteg tapasztalat van, de mindenek előtt megemlíteném azt, hogy rendkívül pontosan és helyesen döntött a kormány a járvány egész időszakában.”

A járvány egész folyamatában helyes döntések voltak, helyes helyzetmegítélések voltak. (…) Tehát nem tudok mondani visszatekintve az elmúlt egy évre egyetlenegy olyan körülményt sem, amit ne helyesen ítéltünk volna meg

– idézi a lap Káslert, aki a kormány munkáján kívül más tapasztalatról nem számolt be.

Arra a kérdésre, hogy oltások tekintetében mi lehet az a reális célszám, ami elérhető lesz Magyarországon, Kásler konkrét számot nem említve azt mondta:

Ha nézzük, hogy mi történik a világ országaiban, mindenütt a leginkább átoltott országok – Izrael, Egyesült Államok Anglia illetve most már mi is ott vagyunk körülbelül, ahol az angolok vannak – , azt lehet tapasztalni, hogy egy átoltottsági szinten 50-60 százalék között az oltás iránti törekvés az nagyon határozottan visszaesik. Én úgy gondolom, hogy a magyar emberek mindig rendkívül értelmesen reagáltak az eseményekre és megértik azt, hogy most már nem csak a környezetük egészségéről van szó, de a saját egészségükről is.

The post Kásler: Nem tudok mondani az elmúlt egy évben egy olyan körülményt sem, amit ne helyesen ítéltünk volna meg first appeared on 24.hu.

Related posts

Nem véletlenül várjuk annyira a tavaszt

MOCOHU

Ezeréves olajfát pusztított el az erdőtűz Olaszországban

MOCOHU

Kálomista Gábor szerint nem lesz propagandafilm az Gyurcsány-krimi

MOCOHU

DMCA.com Protection Status


Pin It on Pinterest

Share This