14.1 C
Budapest
April 18, 2024
2020 – 2024 © MOCOHU Magyarország Hírek, Hungary News
Image default
bokszdeontay wilderMAGYARORSZÁGökölvívásSporttyson fury

„Wilder egy idióta, aki ismét meg fogja kapni a büntetését” – jön egy újabb szenzációs bokszmeccs

Igaznak bizonyultak a BBC értesülései és harmadszor is összecsap Tyson Fury és Deontay Wilder a Boksz Világtanács (WBC) jelenlegi nehézsúlyú világbajnoki övéért.

Az ESPN beszámolója szerint a felek megállapodása miatt a tervezettnél később rendezhetik meg Fury és a további három fontos szervezet – az IBF, a WBA és a WBO – vb-övét birtokló Anthony Joshua elleni meccset augusztus 14. helyett. A meccs viszont hivatalossá vált, így a július 24-i időpont már nem változik.

Fury és Wilder 2018 decemberében mérkőzött először egymással, akkor döntetlenre végeztek egymással, de a második meccsen a brit kiütötte Wildert. Az amerikai ökölvívónak 42 meccs alatt ez volt az egyetlen veresége, így szeretne visszavágni. Fury 31 meccséből egyet sem veszített még el.

Wilder egy idióta, aki ismét meg fogja kapni a büntetését. Szétverem megint, utána jöhet Anthony Joshua is. Neki nagy a szája, de üres a beszéde. Még idén találkozni fogok vele is, de előbb Deontay Wilder következik, akit kiütök, és utána azonnal ezzel a másik fickóval fogok foglalkozni

– nyilatkozta Fury.

A harmadik összecsapásra július 24-én, Las Vegasban kerül sor.

The post „Wilder egy idióta, aki ismét meg fogja kapni a büntetését” – jön egy újabb szenzációs bokszmeccs first appeared on 24.hu.

Related posts

„Térdelj le!” – terjed egy videó, amin egy kamasz az egri belvárosban pofoz és aláz meg egy másik gyereket

MOCOHU

Belehalt a koronavírusba az egykori szépségkirálynő – legalábbis néhány percig így tűnt

MOCOHU

Ízléstelen, félrevezető: kirúgták a főszerkesztőt a generált Schumacher-interjú miatt

MOCOHU

DMCA.com Protection Status


Pin It on Pinterest

Share This