8.5 C
Budapest
April 24, 2024
2020 – 2024 © MOCOHU Magyarország Hírek, Hungary News
Image default
csőtörésedzőteremÉlet-StílusfinghányásMAGYARORSZÁGszellentés

Evakuálták az edzőtermet, miután az egyik súlyemelő nő elszellentette magát, ami miatt egy másik pedig hányt

Maxime van den Dijssel nyolc évvel a történtek után vallotta be a TikTokján, mi okozta, hogy egy alkalommal ki kellett miatta küldeni mindenkit egy edzőteremből.

A súlyemelő azzal kezdi, hogy előző nap jó adag alkoholt elfogyasztott, hajnali négykor még evett egy kebabot is, így ment el másnap spinning-edzésre.

Elfingtam magam, olyan rossz szaga volt, hogy egy lány elhányta magát és ki kellett üríteni a az egész edzőtermet, mert  azt hitték, csőtörés volt.

Az indy100 azt írta, hogy erre több kommentelő is elmesélte egy történetét, valaki pedig újabb részletek érdekeltek, bármennyire is hihetetlen. Van den Dijsseltől azt kérdezték, hogy miért volt olyan büdös, mire azt válaszolta, „azt hiszem, hogy az alkohol, a magas fehérjetartalmú étrend, a kebab és a verejtékkel teli spinning edzés kombinációja” tehet róla.

@maximevdd

Tell me your greatest fart stories. Can you beat that? #fyp #gym #gymproblems #fart #spinclass #hangover #embarrassing #ohno #fartsfordays #drunk

♬ Oh No – Kreepa

The post Evakuálták az edzőtermet, miután az egyik súlyemelő nő elszellentette magát, ami miatt egy másik pedig hányt first appeared on 24.hu.

Related posts

Puskás Peti és Dallos Bogi összeházasodtak

MOCOHU

Segítségnyújtás a frontvonal hőseinek: 40 millió forint támogatás a Szentkirályi Magyarországtól és a PepsiCo-tól (x)

MOCOHU

Zámbó Krisztián nem tartja magát jó üzletembernek, egyszer 60 millió forintot bukott el

MOCOHU

DMCA.com Protection Status


Pin It on Pinterest

Share This