11.3 C
Budapest
April 26, 2024
2020 – 2024 © MOCOHU Magyarország Hírek, Hungary News
Image default
BelföldbűnügyelfogáskábítószerkommandóMAGYARORSZÁGszombathely

„Feküdjél le, kicsim, fordulj be a falhoz, jó?” – szólt a gépfegyveres szombathelyi kommandós a díler gyerekéhez

Szépen halad a nyugat-magyarországi kábítószer-terjesztők elfogása.

A készenléti rendőrség Nemzetközi Bűnözés Elleni Főosztály Győri Osztálya négy szombathelyi lakossal szemben folytat eljárást.

A nyomozók megállapították, hogy a 25 éves T. Balázs és társai 2021. év eleje óta „speed” típusú amfetamint értékesítettek huszonéves fiataloknak Szombathelyen az Olad és a Derkovits lakótelepeken.

A készenlétisek május huszonkettedikén tíz helyszínen hajtottak végre rendőri intézkedéseket, elfogásokat és kutatásokat.

A gyanúsítottak ingatlanjaiban kábítószergyanús anyagokat, a terjesztéshez használt fóliatasakokat, digitális mérleget foglaltak le bizonyítékként; két gyanúsított ingatlanjában marihuána-ültetvényt is felszámoltak.

Vizsgálják, hogy az elfogott kábítószer-kereskedők beszerzési forrása összefüggésbe hozható-e az egy hónappal ezelőtt Sopronban felszámolt bűnszervezettel.

A rendőrségi honlapon közzétett videó megejtő pillanata, hogy az egyik gyanúsított lakásába behatoló kommandósok egyike, amikor meglát egy gyereket, így szól csöndesedve: „Feküdjél le, kicsim, fordulj be a falhoz, jó?”

The post „Feküdjél le, kicsim, fordulj be a falhoz, jó?” – szólt a gépfegyveres szombathelyi kommandós a díler gyerekéhez first appeared on 24.hu.

Related posts

Hosszútávon fenntartható és értékálló befektetés

MOCOHU

Kétpercenként meghal egy koronavírus-fertőzött Iránban

MOCOHU

Megint zene, megint a vakító fehérség jegyében

MOCOHU

DMCA.com Protection Status


Pin It on Pinterest

Share This