13.2 C
Budapest
April 25, 2024
2020 – 2024 © MOCOHU Magyarország Hírek, Hungary News
Image default
BelföldbűnügygyálMAGYARORSZÁGrablás

Kiraboltak egy nyugdíjas párt Gyálon

Elfogták a dabasi rendőrök azt az 53 éves nőt, akit azzal gyanúsítanak, hogy kirabolt egy idős párt Gyálon. A 67 éves áldozat május 14-én telefonált segítségért. Elmondta a rendőröknek, hogy dél körül, lakásának udvarára kéredzkedett be egy nő, aki a mosdót akarta használni. A gyáli házban élő asszony ellenezte a nő ötletét, ő azonban nem törődve az elutasítással, és bement a házba.

Első útja nem a mosdó felé, hanem egyenesen az egyik szobába vezetett, ahol a szekrény tetejéről pillanatok alatt leemelt egy perselyt majd a zsákmányával együtt menekülőre fogta. Az idős asszony útját állta, próbálta visszaszerezni a pikszist, azonban a nő hirtelen kivette belőle az összekötegelt pénzt, több alkalommal a nő kezére ütött, majd fellökte és kirohant a házból.

Az udvarban tartózkodó 77 éves élettársa felfigyelt a hangoskodásra, az asszony segítségére sietett és igyekezett visszatartani a nőt, de nem járt sikerrel és a támadó elmenekült.

A dabasi rendőrök három nap alatt elfogták a rablással gyanúsítható  R. Ilonát. A pénz egy részét megtalálták és lefoglalták a rendőrök. Az 53 éves nő a gyanúsítás ellen panaszt tett, és megtagadta a vallomást. Az ügyben eljáró nyomozási bíró elrendelte a nő letartóztatását.

The post Kiraboltak egy nyugdíjas párt Gyálon first appeared on 24.hu.

Related posts

Vagyonadót vetnek ki Argentínában, hogy a koronavírus áldozatainak segítsenek

MOCOHU

Már jelszóval is levédheti keresési előzményeit a Google-fiókjában

MOCOHU

VV Gábor: Voltak hibáim, ezek szerint nagyon súlyosak

MOCOHU

DMCA.com Protection Status


Pin It on Pinterest

Share This