14.8 C
Budapest
April 27, 2024
2020 – 2024 © MOCOHU Magyarország Hírek, Hungary News
Image default
amouranthgeekhot tubMAGYARORSZÁGstreamstreamelésTechtwitch

Figyelmeztetés nélkül bünteti a Twitch a bikinis streamert

Kaitlyn Siragusa, azaz Amouranth, a Twitch streamelős platform egyik legnépszerűbb videósa egy Twitter-bejegyzésben hívta fel a figyelmet arra, hogy a szolgáltató mindenféle előzetes figyelmeztetés nélkül megvonta tőle a jogot, hogy hirdetéseket futathasson az élőben közvetített adásain – miközben semmi nem utal arra, hogy megszegte volna a szolgáltatás szabályait.

Amouranth / Twitch

Siragusa azzal vált a Twitch egyik legnépszerűbb streamerévé, hogy bikinben, sokszor egy felfújható medencéből közvetít élő felvételt, miközben játszik valamilyen videójátékkal vagy beszélget a nézőivel. A lány elképesztően népszerű, nagyjából 20 000 feliratkozóval rendelkezik, ami azt jelenti, hogy ennyien fizetnek neki előfizetési díjat, havi nagyjából 5 eurót (ennek egy része a Twitch-t illeti), és átlagosan 14 ezren nézik, ahogy közvetít, néha csak azt, hogy éppen alszik.

A streamer felháborodását az okozta, hogy a Twitch mindenféle figyelmeztetés nélkül bünteti a hirdetések futtatásának megvonásával, hiszen korábban semmilyen jelzést nem kapott azzal kapcsolatban, hogy az úgynevezett, és egyre népszerűbb hot tub közvetítések (amikor valaki fürdőruhában közvetít valamilyen kis medencéből) sértenék a szolgáltatás bármelyik szabályzatát.

A Kotaku videójátákos lap szerint korábban ilyen szankcióra még egyáltalán nem volt példa a szolgáltatás történetében, és Siragusa megkeresésére a Twitch csak annyit válaszolt, hogy meghatározatlan időre felfüggesztették a hirdetések lehetőségét, ugyanakkor arról nem nyújtottak tájékoztatást, hogy minek a következménye a figyelmeztetés nélküli büntetés.

Birkás Péter további cikkei
  • Egyre nagyobb és egyre drágább tévéket vesznek a magyarok
  • Már tizenöt magyarországnyi ember vett magának GTA V-öt
  • Már egész olcsón lehet otthon szuperwifije

The post Figyelmeztetés nélkül bünteti a Twitch a bikinis streamert first appeared on 24.hu.

Related posts

Kisorsolták a Skandináv lottó számait

MOCOHU

Valamit kezdeni kell a túl nagyra nőtt óriáshajókkal, mert egyszer az egész világ ráfaraghat

MOCOHU

Vietnamban 55 nap után először regisztráltak koronavírus-fertőzöttet

MOCOHU

DMCA.com Protection Status


Pin It on Pinterest

Share This