12.7 C
Budapest
April 23, 2024
2020 – 2024 © MOCOHU Magyarország Hírek, Hungary News
Image default
Élet-StílusféltestvérkapcsolatMAGYARORSZÁGnagy-britanniarandevúranditárskereső

Elkezdett randizni a volt féltestvérével, miután évekig oda volt érte

Egy újabb társkereső műsor indul Nagy-Britanniában, az ITV2 mutatja be a Secret Crush című műsorát, vagyis olyan embereket próbálnak összehozni egy másikkal, akik titokban nagyon oda vannak valakiért, akivel esetleg nem is feltétlen tanácsos, például egy barátért, munkatársért.

Így van ezzel Maddie is, aki még gyerekkorából ismeri Callumot. A szüleik összejöttek és még el is jegyezték egymást. Kilenc évvel ezelőtt nagyon jól megértették egymást a fiúval, de aztán még az esküvő előtt vége lett a szüleik kapcsolatának, azóta nem is látták egymást.

A kapcsolatot azonban tartották a közösségi médiában, és Maddie egyre jobban elkezdett valamit érezni a „felnőtt és nagyon jól kinéző” Callum iránt. Úgy döntött, hogy ezt el is mondja neki. Hol máshol, mint a Secret Crush-ban?!

Callum az anyám barátjának fia kilenc évvel ezelőttről, vagyis a féltestvérem volt

– mondta Maddie a kamerába a Mirror szerint, ahogy azt is, hogy egy beszélgetésük kissé flörtölősre sikerült, ekkor jött rá, hogy ez talán több mint egy féltestvéri kapcsolat.

Callumnak Maddie érzéseiről fogalma sem volt, a műsor elején azt is elmondja, hogy nem keresi a szerelmet jelenleg.

Nem hiszem el, hogy te vagy az! Ez őrület! Te vagy az utolsó ember, akitől azt vártam, hogy belép azon az ajtón

– mondta a fiú a nagy találkozáskor, majd azt ecsetelte, hogy azért van ezzel így, mert alig beszéltek, nem is találkoztak évek óta.

Aztán elkezdenek beszélgetni, egyebek mellett arról, hogy törvényt sért-e a kapcsolatuk. Arra jutnak, nem, hacsak nincs közöttük titokban vérszerinti kapcsolat, és a szüleik esküvőjéből sem lett végül semmi.

Végül abban egyeznek meg, hogy elmennek egy második randevúra is, mikor felvetődik, mit szólnak ehhez majd a szüleik. Maddie anyja biztos sokkot kap, mondta a lány, Callum apja sem fogja találni biztosan először a szavakat,

de tudod mit, nem érdekel, ez nem róla szól, hanem rólam és rólad

– jelentette ki Callum, aki a műsor után már azt sem zárta ki, hogy egyszer elveszi Maddie-t, szóval a műsor elejéhez képest eléggé megváltozott a véleménye, és azt is elmondja, hogy nagyon lázba jött ettől a lehetőségtől. Maddie pedig arról beszélt, hogy talán ez volt élete legjobb randija.

The post Elkezdett randizni a volt féltestvérével, miután évekig oda volt érte first appeared on 24.hu.

Related posts

Tóth Krisztina: A műveimben jórészt olyan elesett emberek szerepelnek, amilyenek most a véremet akarják venni

MOCOHU

Farkas Alexával 3 évig nem beszélt a családja, miután összejött a férjével

MOCOHU

Nem jutott BL-döntőbe, de felülmúlta szezon előtti terveit a Fradi

MOCOHU

DMCA.com Protection Status


Pin It on Pinterest

Share This