13.8 C
Budapest
March 28, 2024
2020 – 2024 © MO.CO.HU Magyarország Hírek, Hungary News
Image default
Belföldborkai zsoltborkai-botránykubatov gáborm. richárdMAGYARORSZÁGrákosfalvy zoltánzsarolás

Kubatov előre tudta, hogy meg fog jelenni Borkai szexvideója

Folytatta a Borkai-ügyet feltáró cikksorozatát a hvg.hu. A harmadik részből kiderül, hogy Borkai Zsolt győri polgármester éppen teniszezett, amikor rengeteg nem fogadott hívás érkezett a telefonjára Kubatov Gábortól, illetve Molnár Ágnestől, a Fidesz regionális igazgatójától 2019 októberében.

Borkai a teniszezés után visszahívta a fideszes pártigazgatót.

Kubatov Gábor a megjelenés előtt tudta, hogy nyilvánosságra kerülnek a hajón készült szexuális tartalmú felvételek. Azt nem tudom, hogy ő ezt honnan tudta, illetve nem is kérdeztem. Nagyon rövid szóbeli üzenet volt ez tőle, azt még hozzátette, hogy a tartalma a nők, a szexbotrány, a korrupció és a drog lesz, mely be is igazolódott

– idézi a cikk Borkai rendőrségen tett vallomását.

Kapcsolódó
Egy nap alatt elfogyott az óvszer a Borkai-bulin

A HVG360 cikksorozatából újabb, eddig nem ismert részletek derülnek ki a jachtos kiruccanásról.

„Az életem gyakorlatilag tönkrement, fogalmam sincs, hogyan mentem meg a családomat és az ügyvédi karrieremet, gyakorlatilag tönkrement ember vagyok” – mondta a rendőröknek Rákosfalvy Zoltán ügyvéd, a hajós orgia másik résztvevője. Hasonlóan érzett a társaság többi tagja is, míg a vendéglős Ervin azért borult ki, mert a médiában szembesült azzal, hogy bár ő nem is szexelt a hajón, a felvételeken mindannyian rajta voltak. „Én ezt követően össze is szólalkoztam Rákosfalvyval, mivel ő hozta nyakunkba a bajt, hiszen itt ő és Borkai volt a célpont, de minket is belekevertek” – mondta a nyomozóknak.

A felvételen szereplő nőket is megviselték a történtek, egyikük, Gabi, amikor meglátta a felvételeket, több percig magához sem tért a vallomása szerint; két napig a szavakat is összecserélte, nem tudott összefüggően beszélni, a stressz miatt sokat fogyott, nem bírta lenyelni az ételt. Konzervatív édesanyja pedig nem is értette, hogy történhetett ilyen.

A rendőrök két szálon indítottak nyomozást az ügyben, egyrészt Rákosfalvy feljelentése nyomán zsarolás miatt, másrészt pedig a képeket nyilvánosságra hozó Ördög ügyvédje nevű blog miatt, amelynek készítője vagy készítői különleges személyes adatokkal élt(ek) vissza.

Kapcsolódó
Így zsarolták Borkaiékat a szexfelvételekkel

Cikksorozat indult a HVG360-on a Borkai-féle adriai orgia eddig nem ismert részleteiről.

A zsarolást a tanúvallomások alapján viszonylag hamar fel tudták göngyölíteni. Eszerint K. Lilit, az ikerlányok egyikét F. Gábor és felesége, F. Klaudia bízta meg azzal, hogy készítsen felvételt. Ezért százezer forintot ígértek neki, ő pedig teljesítette a megbízást. A rendőrségi gyanúsítás szerint a felvételeket továbbította Klaudiának. F. Gábor megbízásából 2019 márciusában J. ZoltánP. Zoltán közvetítésével – felkereste Rákosfalvyt. A zsarolás útján szerzett tízmillió forinton a nyomozók szerint F. Gábor és J. Zoltán fele-fele arányban osztozott.

Rákosfalvyt egy focis körökben beágyazott társaság segítette annak kiderítésében, hogy kik állnak a zsarolás mögött. Tóth Csaba a biztonsági szektor egyik ismert alakja, legalább két évtizede biztosít futballmérkőzéseket a legkeményebb szurkolótáborokkal szemben, az ő társa Mikó István. A felvételeket tartalmazó pendrive-ot végül a Dózsa György úti gázoló, M. Richárd adta át a Four Seasons Hotelben, aki F. Gábor ismerőseként keveredett bele az ügybe.

The post Kubatov előre tudta, hogy meg fog jelenni Borkai szexvideója first appeared on 24.hu.

Related posts

Ha nem tudja eldönteni, melyik ruháját vegye fel, vegyen példát Billy Porterről

MO.CO.HU

Elmarad az idei Sziget Fesztivál

MO.CO.HU

Ha valamire nem számítottunk, az Paris Hilton új főzőműsora, amit Netflixre készít

MO.CO.HU

DMCA.com Protection Status


Pin It on Pinterest

Share This