8.3 C
Budapest
March 28, 2024
2020 – 2024 © MO.CO.HU Magyarország Hírek, Hungary News
Image default
Belföldbolti lopáslopásMAGYARORSZÁGpróbababa

Próbababával együtt lopta el a ruhát egy ittas budapesti férfi

A Budapesti Rendőr-főkapitányság II. Kerületi Rendőrkapitányságán lopás vétség megalapozott gyanúja miatt folytatnak eljárást F. Sándor ellen, számolt be a police.hu rendőrségi honlap. A 49 éves férfi május 11-én 12 óra körül egy II. kerületi bevásárlóközpont egyik ruhaboltja elől ellopott egy próbababát a rajta lévő ruhával együtt.

Sikerén felbuzdulva másnap visszament, és ismét szerencsét próbált, de a bolt egyik alkalmazottja utána futott és a rendőrök kiérkezéséig visszatartotta. A korábban ellopott nadrágot a rendőrök megtalálták a férfinél, aki arra már nem emlékezett, hogy a próbababát hová tette, mert elmondása szerint ittas volt.

Az elfogás után a férfit a kerületi rendőrkapitányságra előállították, ahol a nyomozók kétrendbeli lopás vétség megalapozott gyanúja miatt hallgatták ki. Az eljárást a továbbiakban a XI. Kerületi Rendőrkapitányságon fogják folytatni, mert ott F. Sándor ellen – korábbi bolti lopások miatt – üzletszerűen elkövetett lopás vétség miatt már van folyamatban egy eljárás.

The post Próbababával együtt lopta el a ruhát egy ittas budapesti férfi first appeared on 24.hu.

Related posts

Milliókért kelhet el egy dinoszaurusz csontváza

MO.CO.HU

Történelmi győztest avattak minden idők negyedik legszorosabb Giróján

MO.CO.HU

Börtönbe kell vonulnia az olimpiai bajnok sífutónak

MO.CO.HU

DMCA.com Protection Status


Pin It on Pinterest

Share This