8.3 C
Budapest
March 28, 2024
2020 – 2024 © MO.CO.HU Magyarország Hírek, Hungary News
Image default
borÉlet-StílusMAGYARORSZÁGmenstruációtiktoktrollkodásvedlés

Tudta, hogy a nők levedlik a bőrüket menstruáció után?

Zseniális trollkodás zajlik éppen Tiktokon: dfinkk felhasználó töltött fel egy ironikus videót arról, hogy a nők levedlik a bőrüket menstruáció után. A felvételeken valószínűleg egy arcmaszk eltávolításának folyamata látható, a felhasználó viszont úgy adja elő, mintha a saját bőre lenne, és ez egy természetes dolog volna a nők számára minden menstruáció után.

@dfinkkHow did they not know this wtf ?? #fyp

♬ original sound – dakota

Nem is a videó az, ami igazán kiemeli ezt a trollkodást a sok közül, hanem az az elképesztő mértékű összetartás, amivel a Tiktok felhasználói továbbviszik a témát: nők ezrei kommenteltek a felvétel alá, hogy ez valóban így van, nem is értik, hogy a férfiak miért nem tudnak róla. Bőrgyógyászok, orvosok osztották meg a videót a saját felületükön azzal a kommentárral, hogy nincs ebben semmi különös, a vedlés egy természetes folyamat a havi vérzés után. Voltak, akik a saját tapasztalataikat is megosztották, elmesélték, hogy fiatalon zaklatták őket emiatt az iskolában, és megköszönték a videó készítőjének, hogy ilyen bátran bemutatja a meghökkentő valóságot. Páran még azt is elárulták, hogy a levedlett bőrt meg lehet enni, tele van értékes tápanyagokkal.

A hoax annyira összejött, hogy a Google kereséseknél az elmúlt néhány napban nagyon furcsa szókombinációk váltak népszerűvé: sokan kerestek rá a „menstruáció utáni bőrvedlés” kifejezésre például május 11-e után.

Ezek szerint a férfiak egy jó részének tényleg fogalma sincs arról, hogyan és milyen mellékhatásokkal zajlik le egy menstruáció.

Nagy Nikoletta további cikkei
  • Leszállt a Marsra a kínai űrszonda
  • Az mRNS-vakcináknál is fokozza az immunitást a késleltetve beadott második oltás
  • Oroszország betiltja a bálnák és delfinek kereskedelmi célú vadászatát

The post Tudta, hogy a nők levedlik a bőrüket menstruáció után? first appeared on 24.hu.

Related posts

A szerelem zűrös, ezt Jeremy Irons is tudja

MO.CO.HU

Találkozott Orbán Viktorral a legismertebb amerikai jobboldali tévés, majd maszkszkeptikus műsort csinált

MO.CO.HU

KO-vereséget szenvedett az elődöntőben a kézi-Eb meglepetéscsapata

MO.CO.HU

DMCA.com Protection Status


Pin It on Pinterest

Share This