15.2 C
Budapest
April 26, 2024
2020 – 2024 © MOCOHU Magyarország Hírek, Hungary News
Image default
BelföldidőjárásMAGYARORSZÁG

Ma kevés eső, holnap több, hétfőn még több

Ma több órára kisüt a nap, de a fátyolfelhők mellett újra gomolyfelhők képződnek, és többfelé valószínű záporeső, zivatar – legkevésbé az Észak-Alföldön. Általában gyenge marad a légmozgás, csak zivatarok környezetében lehetnek erős széllökések – olvasható a Kiderül.hu-n. A hőmérséklet napközben 18 és 23, késő este 10 és 15 fok között valószínű.

Szombat éjjel, vasárnap reggel jobbára erősen felhős vagy borult lesz az ég. Napközben a vastagabb felhőzóna kelet, északkelet felé húzódik. Mögötte gomolyfelhők képződnek, de az ország nagy részén hosszabb-rövidebb napsütés is lehet. Estétől délnyugat felől ismét egyre többfelé beborulhat az ég. Több helyen előfordul eső, zápor, zivatar. A nyugati, délnyugati szelet sokfelé élénk, helyenként erős lökések kísérik. Zivatar térségében viharossá is fokozódhat a szél. A csúcshőmérséklet 17, 23 fok között valószínű.

Hétfőn aztán még több helyen ered el az eső, és a hét további napjára is hasonló időt jósolnak, az Országos Meteorológiai Szolgálat oldalán 22 fok körüli napi csúcs, de több helyen eső.

The post Ma kevés eső, holnap több, hétfőn még több first appeared on 24.hu.

Related posts

Van remény a magyar kártya szülőházaként is ismert Wichmann-ház megmenekülésére

MOCOHU

Szlovákiában engedélyezték az ivermektint a koronavírusra

MOCOHU

Portugáliában 750 ezernél is többen fertőződtek meg

MOCOHU

DMCA.com Protection Status


Pin It on Pinterest

Share This