9.4 C
Budapest
April 24, 2024
2020 – 2024 © MOCOHU Magyarország Hírek, Hungary News
Image default
Élet-StílusMAGYARORSZÁGreventil

Elég volt a bosszantó pollenallergiából! Segített az egysejtűek „fegyvere” (x)

Elrontja a tavaszt az állandó orrfújás

– Régebben imádtam a tavaszt, a legszebb hónapnak tartottam. Alig vártam, hogy végre kizöldüljön a természet, újra életre keljenek a fák és virágba boruljon minden. Mára fordult a kocka: egyáltalán nem szeretem a tavaszt, ugyanis allergiás lettem – panaszolja Kata. – Immár nem tölt el boldogsággal a pezsdülő természet látványa, sőt épp ellenkezőleg: nagyon is bosszant! Lassan az őrületbe kerget az állandó tüsszögés és orrfújás, és hogy a közelemben mindig ott kell lennie a zsebkendőnek. De még szerencsésnek érezhetem magam, mert csak így tavasszal, bizonyos virág- és fűpollenekre vagyok allergiás, és általában június végére már valamelyest könnyebbé válik az életem. A barátnőm viszont a fűpollenekre és a parlagfűre is érzékeny, ő emiatt egész nyáron tüsszög és orrot fúj.

Segít az egysejtűek „titkos fegyvere”

Folyton újabb és újabb patikaszerekkel kísérleteztem, mert meg akartam találni mivel csökkenthetném a tüneteim erősségét. Végül a barátnőm javaslatára kipróbáltam a Reventil orrspray-t és a Reventil orröblítőt. A Reventil egy különleges molekulát, ectoint tartalmaz, amelyet csupán néhány évtizede fedezték fel a tudósok, amikor arra keresték a választ, hogyan képesek bizonyos egysejtűek túlélni a dermesztő hideget és a sivatagi forróságot egyaránt. Kiderült, hogy ez a speciális ectoin molekula védi meg őket a kiszáradástól, sérülés esetén pedig segíti a sejtfelszín regenerációját is. Az egysejtűeknek ez a „titkos fegyvere” ma már a Reventil készítmények egyik legfontosabb alkotóeleme. Arra gondoltam, ha ilyen régóta és jól működik a természetben, akkor miért ne segíthetne nekem is?

Függőséget sem okozott

Korábban sokat olvastam az orrcseppfüggőségről, ezért is örültem, amikor kiderült, hogy a Reventil nem tartalmaz szintetikus összetevőket, és így függőséget sem okoz. Recept nélkül kapható, nem kell orvossal felíratni. Elégedett vagyok, mert ez az orrspray enyhítette az allergiás orrtüneteimet. Ennek köszönhetően újra élvezhetem a tavasz szépségét, és már a nyíló virágok látványa sem bosszant fel!

Phytotec

Patikában kapható gyógyászati segédeszközök

A KOCKÁZATOKRÓL OLVASSA EL

A HASZNÁLATI ÚTMUTATÓT,

VAGY KÉRDEZZE MEG

KEZELŐORVOSÁT!

The post Elég volt a bosszantó pollenallergiából! Segített az egysejtűek „fegyvere” (x) first appeared on 24.hu.

Related posts

Orbán főtanácsadója: Magyarország folytatja a bevándorlásellenes politikát

MOCOHU

„Egy igazi mérnök alááll a hídnak, amit tervezett” – fotókon egy kisváros fejlődése a Horthy-korszakban

MOCOHU

Díszdoktori címet ad Karikó Katalinnak az SZTE

MOCOHU

DMCA.com Protection Status


Pin It on Pinterest

Share This