11.7 C
Budapest
April 20, 2024
2020 – 2024 © MOCOHU Magyarország Hírek, Hungary News
Image default
gyilkosságkisgyereklas vegasMAGYARORSZÁGNagyvilág

Halálra verte barátnője kétéves fiát, mert összepisilte a ruháját

Emberölés vádjával tartóztattak le egy 27 éves férfi Las Vegas-ban, miután halálra verte barátnője kétéves kisfiát, mert a gyerek többször is összepisilte magát – jelentette a helyi sajtó. A rendőrségi jelentés szerint Terrell Rhodes három-négy alkalommal ütötte meg ököllel a gyereket előző hét szerdán, helyi idő szerint délelőtt, ami után a fiú arca kékké változott, és nem lélegzett.

A férfi megpróbálta újraéleszteni a kétéves fiút, de nem járt sikerrel. Ezután egy közeli apartmanház közelében rejtette el a holttestet. Amari Nicholson testét szerdán találták meg, de erről részleteket nem közöltek a hatóságok, így nem lehet tudni, hogy pontosan hol, és milyen módszerrel tüntette el Rhodes a kisfiú testét.

Az esetet eleinte eltűnésként kezelték a hatóságok. A kisfiút április 30-án hagyta Rhodes-nál a gyerek anyja, mert családi ügyben el kellett utazni. A beszámolók szerint az anyuka telefonon többször is veszekedett a férfival, és május 3-án közölte vele, hogy kapcsolatuknak vége, és szakítanak.

Rhodes a fiú megölése után azt mondta Tayler Nicholsonnak, hogy a fiát egy nő vitte magával. Az anyuka ezután emberrablás miatt tett feljelentést a rendőrségen, és azonnal hazautazott Las Vegasba. Egy nappal később gyilkossági nyomozók vérnyomokat találtak a lakásban, ahol Rhodes megölte a gyermeket, valamint zacskóba rakott vizeletes gyerekruhát az egyik szekrényben.

Rhodes kedden ismerte be az őt kihallgató rendőröknek, hogy halálra verte a fiút.

The post Halálra verte barátnője kétéves fiát, mert összepisilte a ruháját first appeared on 24.hu.

Related posts

10-ből 9 magyar saját lakásban él, az EU-ban csak 7 az átlag

MOCOHU

Boris Johnsonból majdnem Mary Poppinst csinált egy elszabadult esernyő

MOCOHU

Márky-Zay: Több jel van arra, hogy a Fidesz szervezett választási csalásra készül

MOCOHU

DMCA.com Protection Status


Pin It on Pinterest

Share This