6.5 C
Budapest
April 18, 2024
2020 – 2024 © MOCOHU Magyarország Hírek, Hungary News
Image default
giro d'italiakerékpárkerékpársportMAGYARORSZÁGpieter serrySportvalter attila

Kísérőautó ütött el egy bringást a Girón

Bő tíz kilométerre a céltól, az utolsó emelkedőn tekert épp Pieter Serry a Giro d’Italia hatodik szakaszán, amikor hirtelen a földön találta magát. Nem magától esett el, a BikeExchange csapatának kísérőautója ment neki hátulról. Szerencsére a belga bringás, miután leüvöltötte a sofőr fejét, folytatni tudta az etapot.

A cyclingnews.com cikke szerint a történtek miatt a vétkes csapat sportigazgatóját, Gene Batest kizárták a Giróról, míg az autóban utazó Matt White-nak kétezer svájci frankot kell befizetnie pénzbírság gyanánt.

Serryvel idén másodszor történt hasonló, márciusban fel is kellett adnia egy katalán versenyt, miután elütötte őt egy motor.

Kapcsolódó
A rózsaszín trikóban bújt ágyba a Giro magyar éllovasa

Valter Attila történelmet írt, hiszen ő az első magyar kerékpáros, aki a három nagy körverseny egyikén viselheti az összetett éllovasának járó trikót

A Giro d’Italia hatodik napjának szenzációja, hogy Valter Attila átvette a vezetést, így pénteken ő teker majd a rózsaszín trikóban. Ő az első magyar, aki a három nagy háromhetes körverseny egyikén viselheti az összetett éllovasának járó trikót.

The post Kísérőautó ütött el egy bringást a Girón first appeared on 24.hu.

Related posts

Túlélte egy fehér cápa támadását egy kaliforniai strand vízében rákászkodó férfi

MOCOHU

Rekordot döntött a távmunkások száma

MOCOHU

Tökéletes lett a Diana hercegné életét bemutató film plakátja

MOCOHU

DMCA.com Protection Status


Pin It on Pinterest

Share This