11.4 C
Budapest
April 16, 2024
2020 – 2024 © MOCOHU Magyarország Hírek, Hungary News
Image default
fásy ádámMAGYARORSZÁGSzórakozás

Fásy Ádámnak infarktusa volt, először megfázásnak hitte a jeleket

A Blikk számolt be arról, hogy Fásy Ádám nehéz heteken van túl: a zenész múlt héten életmentő szívműtéten esett át. Az egész napokig tartó rosszulléttel indult, a zenész nem vette komolyan, de családja unszolására elment a kórházba.

Be kell vallanom, nem vettem komolyan a jeleket, nekem nem utaltak arra, hogy a szívemmel lenne baj. Úgy hét-nyolc napja éreztem először, hogy fáj a mellkasom és egy kicsit zsibbadt a bal karom, de azt hittem, megfáztam. Napokig nem tulajdonítottam ennek nagy jelentőséget, majd múlt csütörtökön többször is annyira levert a víz, hogy át kellett öltöznöm. Ám őszinte leszek, még ekkor sem gondoltam arra, hogy orvoshoz menjek

– mesélte Fásy, aki elmesélte, az orvosa rákötötte az EKG-gépre, az ott kapott adatok után mentővel szállították át egy másik kórházba, ahol már készítették is elő műtétre. Állítása szerint a szíve akkori állapotában egy napot bírt volna ki.

Két koszorúeremmel is baj volt, az egyik teljesen el volt záródva, a másik úgy ötvenszázalékosan működött. Kitisztították az ereket és két sztentet ültettek be. A vizsgálat megállapította, hogy szívizomelhalásom van, valószínű korábban már volt egy hasonló infarktusom. Marikával azt feltételezzük, hogy tavaly szeptemberben lehetett, akkor szenvedtem hasonló tünetektől.

The post Fásy Ádámnak infarktusa volt, először megfázásnak hitte a jeleket first appeared on 24.hu.

Related posts

Vb-siker nélkül visszamenne a bugyborékoló kiscsoportosokhoz a magyar úszóedző

MOCOHU

400 évre ítélték, 34 év után szabadult, miután kiderült, nem is ő követte el a bűntényt

MOCOHU

Már letölthető Androidra az uniós védettségi igazolvány applikáció

MOCOHU

DMCA.com Protection Status


Pin It on Pinterest

Share This