15.5 C
Budapest
March 28, 2024
2020 – 2024 © MO.CO.HU Magyarország Hírek, Hungary News
Image default
KultúraMAGYARORSZÁGnetflixsailor moonsorozattrailertv

Ha ön is Sailor Moont nézett minden nap iskola után, van egy jó hírünk

A mai harmincasok generációjának az akkoriban frissen indult kereskedelmi televíziós délutáni ifjúsági műsorblokk ugyanolyan közös élménye, mint a Kacsamesék emlékezetes félbeszakítása néhány évvel korábbról. Az első csók, Dragon Ball, A farm, ahol élünk, és így tovább, sorban jöttek az iskolából hazaértő kis- és nagykamaszoknak szánt tartalmak rajzfilmekkel és élőszereplős ifjúsági és családi filmsorozatokkal, ezek közül pedig az egyik legemlékezetesebb a Sailor Moon volt, mely már akkor szupermenővé tette a mangát, amikor a legtöbben még azt sem tudtuk, mi az a manga, az animéről meg még fogalmunk sem volt.

Bunny, a Holdtündér és harcos leánytársainak története afféle girlpower-jellegű szuperhőssorozat volt, csak éppen kelet felől érkezett, annak minden filmnyelvi sajátosságával, és míg a fiúknak a Dragon Ball, addig a lányoknak a Sailor Moon volt a nagy kedvence (meg vice versa, mert valójában ezek teljesen uniszex mód élvezhető sorozatok mind). A Sailor Moon rajongói pedig hamarosan olyan nosztalgiabonbont kapnak a Netflixtől, amire nem számítottak: egy folytatást, amelyben a szétszóródott hősnők újra összefognak, hogy megküzdjenek egy, a Földet fenyegető sötét erővel szemben. A Pretty Guardian Sailor Moon Eternal címen érkező folytatás két filmet tartalmaz majd, június 3-án érkezik, és most érkezett hozzá egy trailer is, amelynek nyomán mind visszarepülhetünk a gyerekkorba.

The post Ha ön is Sailor Moont nézett minden nap iskola után, van egy jó hírünk first appeared on 24.hu.

Related posts

Nagyon gyorsan fogja be a száját, megértette?! – Videón, ahogy Gyurcsány Ferenc kioktatja a DK-s fórumot megzavaró férfit

MO.CO.HU

Az autók után a szappanadagolókat is megrongálta egy győri férfi, három évet is kaphat

MO.CO.HU

Miért ölték meg Olasz Misit, a hírhedt pénzváltót?

MO.CO.HU

DMCA.com Protection Status


Pin It on Pinterest

Share This