9.7 C
Budapest
April 27, 2024
2020 – 2024 © MOCOHU Magyarország Hírek, Hungary News
Image default
Élet-Stíluseltűnéseltűntemberrablásez pörögMAGYARORSZÁGsofia juareztiktokvideó

Egy TikTok-videó szolgáltatott új nyomot egy négyéves korában eltűnt lány ügyében

Egy TikTok-ra feltöltött videó segíthet megoldani egy 2003-ben eltűnt lány ügyét, írta meg a CNN.

Az elmúlt napokban TikTok-felhasználók tucatjai kezdték felvenni a kapcsolatot a washingtoni Kennewick rendőrségével. Ebből a kisvárosból tűnt el közel húsz évvel ezelőtt Sofia Juarez, aki most minden jel szerint feltűnt egy videóban, amelyet a videómegosztó platformra töltött fel egy meg nem nevezett felhasználó. A videóban szereplő nő kora és megjelenése is hozzávetőlegesen passzol ahhoz a profilhoz és öregített fantomképhez, amelyet a rendőrség tart nyilván Juarezről.

A videót – amit a nyomozás miatt még szintén nem hoztak nyilvánosságra – a mexikói Culicanban készítették, egy spanyolul nyilatkozó nő látható benne. Ő elmondja, hogy 22 éves, gyűlöli a születésnapokat, és a családjáról akar beszélni, mert többen is azt mondták neki, hogy gyerekként elrabolták, így fogalma sincs, honnan származik.

Sofia Juareznek 2003-ban egy nappal az ötödik születésnapja előtt veszett nyoma, így ha életben van, ugyancsak a huszonharmadik évében jár.

A nyomozást vezető Al Wehner a kennewicki rendőrségtől elmondta, felvették a kapcsolatot a videót készítő felhasználóval, akit a biztonsága érdekben nem azonosítottak. A feltöltő segít a rendőrségnek a videóban szereplő nő nyomára bukkanni Mexikóban. A nyomozó azt is mondta, hogy mióta publicitást kapott az ügy, a TikTok-felhasználót egyre többen kezdik hívogatni olyan személyek, akik Sofia Juarez családtagjainak vallják magukat, és követelik a feltöltőtől, hogy hagyja abba a konspirálást, mert a videóban látható nő nem Sofia. A hívások azért is különösen gyanúsak, mert a számok rendre elérhetetlenné válnak, amikor a rendőrség próbál a hívókkal kapcsolatba lépni.

Amennyiben sikerül a nyomára akadni, a rendőrség bízik benne, hogy a nőt sikerül meggyőzni egy DNS-tesztről, hogy minden kétséget kizáróan kiderüljön, hogy ő-e az a személy, aki évekkel ezelőtt eltűnt. Sofia Juarez édesanyja 2009-ben elhunyt, a többi családtagja viszont a mai napig őrzi a kislány emlékét és nem adták fel a reményt, hogy egy nap viszont láthatják.

The post Egy TikTok-videó szolgáltatott új nyomot egy négyéves korában eltűnt lány ügyében first appeared on 24.hu.

Related posts

Fél évre megmenekült a Gólya presszó épülete

MOCOHU

Meghalt egy dél-koreai munkás az épülő iváncsai akkumulátorgyárnál

MOCOHU

Mégis vannak áldozatai az oroszországi repülőgépbalesetnek

MOCOHU

DMCA.com Protection Status


Pin It on Pinterest

Share This