5.9 C
Budapest
April 26, 2024
2020 – 2024 © MOCOHU Magyarország Hírek, Hungary News
Image default
BelföldfideszMAGYARORSZÁGnyitrai zsoltországgyűlési választás

Orbán maga mellé vette a fideszest, akit nehezebb eladni, mint egy mosógépet

„Újabb megtisztelő feladatot kaptam miniszterelnök úrtól. Készen állok a munkára!” – írta a Facebookon Nyitrai Zsolt fideszes országgyűlési képviselő, megbízatásának részleteiről azonban nem árult el többet. Az Origo cikkéből annyi derül ki, Orbán Viktor arra kérte Nyitrait, hogy a választási felkészülés jegyében segítse a munkáját, ezért a jövő tavaszi országgyűlési választáson nem indul – hasonlóan több, kormányzati vagy párttisztséget betöltő kormánypárti politikushoz, így Gulyás Gergelyhez, Varga Mihályhoz, Kocsis Mátéhoz és Hollik Istvánhoz, akik négy éve rajthoz álltak a fővárosban (és Hollik kivételével győztek is), igaz, a még nem egységesült ellenzék jelöltjeivel szemben.

Nyitrai Egerben szerzett mandátumot, megelőzve az akkor még jobbikos Mirkóczki Ádámot, akit 2019 őszén a város polgármesterévé választottak. A hírek szerint 2022-ben Pajtók Gábor megyei kormánymegbízott lehet a Fidesz jelöltje helyette.

Nyitrai Zsolt eddig is miniszterelnöki megbízottként dolgozott, és „a stratégiai társadalmi kapcsolatok összehangolása érdekében” adott tanácsokat Orbán Viktornak.

A kormányfő és Nyitrai Zsolt viszonyáról a 2018-as kampányban tudhattunk meg többet, amikor a Fidesz egy napot adott a képviselőjelöltjeinek, hogy összeszedjék a körzetenként szükséges 500 aláírást. Egerben Orbán Viktor segített be Nyitrainak, mint a Facebookra feltöltött videóban látható, azzal kedveskedve, hogy

egy mosógépet könnyebb eladni, mint téged!

The post Orbán maga mellé vette a fideszest, akit nehezebb eladni, mint egy mosógépet first appeared on 24.hu.

Related posts

„Piás voltam, csak a feszültséget vezettem le” – mondta a Miskolcon randalírozó férfi

MOCOHU

Koronavírusban meghalt Jevgenyij Nyesztyerenko operaénekes

MOCOHU

A dráguló kenyéren az állam keresi a legtöbbet

MOCOHU

DMCA.com Protection Status


Pin It on Pinterest

Share This