18.3 C
Budapest
March 28, 2024
2020 – 2024 © MO.CO.HU Magyarország Hírek, Hungary News
Image default
beleegyezéscsokdisneydisneylandÉlet-Stílusez pöröghófehérkehófehérke és a hét törpekonszenzusMAGYARORSZÁG

A Hófehérke csókjelenete miatt érték bírálatok a kaliforniai Diseneylandet

Több mint egy évvel azután, hogy a koronavírus-járvány a feje tetejére állította a világot, több ország mellett az Egyesült Államok is egyre inkább próbál visszatérni a régi kerékvágásba, aminek köszönhetően egyre több helyet nyitnak meg a nagyközönség számára.

Ebbe a sormintába illeszkedik a kaliforniai Disneyland újranyitása is, ami a kényszerszünet alatt egy kis ráncfelvarráson is átesett, így lényegében megújulva várta a látogatókat a múlt pénteki újranyitáskor. Ám eufória ide, vagy oda, akadtak, akiknek nem nyerte el a tetszését a hely igyekezete, a legtöbben a Hófehérke-témájú élményutat kritizálták.

A Vt azt írja, a túra végig vezeti a látogatókat Hófehérke történetén, érintve a Disney egyik legnagyobb klasszikusának minden ikonikus állomását a vadász elől való meneküléstől kezdve a betöréstől megrémülő törpéken át a mérgezett almáig és mégtovább. A kritikusok problémája leginkább a fináléval van, ahol a történet szerint a herceg csókkal ébreszti fel Hófehérkét, aki nem nyelte le a mérgezett falatot, csupán a torkán akadt.

Egy újságcikkben amiatt keltek ki, hogy a jelenet az egyik legnagyobb Disney-hez köthető probléma, hiszen Hófehérke eszméletlen, ezért nem volt felkészülve a csókra, nem volt konszenzus, így mindjárt nem igaz az sem, hogy a felek között szerelmes csók csattant volna el.

A bejegyzés ugyanakkor nem aratott osztatlan sikert, több Twitter-felhasználó érvelt azzal, hogy ez az egész csak fantasy, és különben is, így vagy úgy, de a csók megmentette Hófehérke életét.

The post A Hófehérke csókjelenete miatt érték bírálatok a kaliforniai Diseneylandet first appeared on 24.hu.

Related posts

Életmód-tippek Lilutól a mindennapokra (x)

MO.CO.HU

Józan ésszel kellene felruházni a gondolkodó gépeket

MO.CO.HU

Egyre nagyobb bajban a lengyel kormány, szétesni látszik Kaczynskiék hatalma

MO.CO.HU

DMCA.com Protection Status


Pin It on Pinterest

Share This