7.2 C
Budapest
April 16, 2024
2020 – 2024 © MOCOHU Magyarország Hírek, Hungary News
Image default
börtönÉlet-StíluskamerakísérletMAGYARORSZÁGmérnökmobiltelefonszingapúrszoknyaupskirtvideó

Azért videózott be nők szoknyája alá, hogy tesztelje a telefon kamerájának minőségét

Egy szingapúri mérnök bíróság elé került, ahol azt hozta fel a saját védelmében, hogy azért videózott nők szoknyája alá, mert ki akarta próbálni a telefonja kameráját, az interneten található ilyen videóknak ugyanis nagyon változó a minősége.

Mondanunk sem kell talán, nem ez volt a világ legjobb védőbeszéde, amit mi sem bizonyít jobban, mint hogy 11 hétre börtönbe került a 28 éves Abel Tan Yew Hong – írta a Straits Times.

Legalább tíz nőről készített így videót tavaly július és szeptember között. Sokszor a metrómegállók mozgólépcsőin követte áldozatait, és videózott be alájuk, az egyik nőt három mozgólépcsőn is követte. Ezután pár nappal egy férfi rajtakapta és odavitte a metró biztonsági személyzetéhez, akik pedig hívták a rendőröket.

A férfi ügyvédje, Marshall Lim azt akarta elérni, hogy csak tíz hetet kapjon ügyfele. Védelmében elmondta, hogy a férfi az interneten kezdett el érdeklődni az ilyen videók iránt, és észrevette, hogy a videók egy része jó, egy része viszont nagyon gyenge minőségű.

Hogy kielégítse kíváncsiságát, miért ekkora az eltérés a videók minőségében, azt a szerencsétlen döntést hozta, hogy megpróbál saját maga ilyen videókat készíteni. Célja csupán a kísérletezés volt, és hogy a mobiltelefonja kamerája képes-e az interneten látott kiváló minőségű videókra.

Lim arra nem tért ki, ügyfele kísérletei mire jutottak, de azt hozzátette, hogy a mérnöknek komoly munkahelye és hosszútávú párkapcsolata van, barátnője csalódott benne, de mára megbocsátott. „Továbbra is mellette áll, és tervük, hogy összeházasodnak, nem változott”.

Egyelőre még nem kell a börtönbe vonulnia Tannek, a bíró belegyezett, hogy óvadék ellenében előbb elintézhesse személyes ügyeit. Egyébként viszonylag olcsón megúszta, mert minden egyes videóért egy év börtönt és/vagy pénzbüntetést is kaphatott volna.

The post Azért videózott be nők szoknyája alá, hogy tesztelje a telefon kamerájának minőségét first appeared on 24.hu.

Related posts

Dés László: Demeter Szilárdot éjjeli őrnek lehetne alkalmazni, ha van valakinek hozzá gusztusa

MOCOHU

Még mindig nem tudni, miért késelt meg tucatnyi embert pénteken egy férfi Würzburgban

MOCOHU

Három személyautó és egy lakóbusz ütközött össze

MOCOHU

DMCA.com Protection Status


Pin It on Pinterest

Share This