6.1 C
Budapest
April 19, 2024
2020 – 2024 © MOCOHU Magyarország Hírek, Hungary News
Image default
egyesült államokÉlet-StílushiúzMAGYARORSZÁGtámadásveszettség

Az év videójának hőse a férj, aki megharcolt a feleségére támadt veszett hiúzzal

Futótűzként terjedt el pénteken a közösségi oldalakon egy videó, amin azt lehet látni, hogyan változott pillanatok alatt horrorfilmmé egy amerikai házaspár unalmasan csendesen indult reggele. A felvételt alig egy nap alatt már több mint 11 milliószor nézték meg, és biztosak vagyunk benne, hogy sokan többször is egymás után. A mindössze 46 másodperces videó ugyanis igazán elképesztő.

A felvétel még előző hét pénteken készült, amikor az Észak-Karolina államban található Burgaw kisvárosban élő Kristi és Happy Wade reggel elindult, hogy állatorvoshoz vigyék macskájukat – írta a WECT televízió.

Olyan, mint egy tipikus békés kertvárosi reggel. A férj vidám köszön a házuk előtt kocogó szomszédnak, majd megállapítja, hogy „le kéne mosni az autót”, és készül az indulásra, amikor elszabadul a pokol.

Ahogy a feleség odaér az autóhoz, hirtelen egy „nagyon dühös macskamorgást” hallani. A következő pillanatban már halálra rémülten kezd el sikítozni. Az autó mögül ugyanis egy hiúz támadt rá.

Férje ekkor azonnal támadásba lendült, hogy megvédje feleségét a hátára ugró ragadozótól, ami elmondása szerint neje nyakát próbálta megharapni. Elkapta a vadállatot, majd a kezében tartva hallani, ahogy azt kiáltja:

Úristen, ez egy hiúz! Ez egy hiúz!

Végül elhajítja az állatot, ami az autójuk alá menekült, miközben a férfi előkapja pisztolyát, és közli:

Lelövöm ezt a rohadékot!

Happy Wade a WECT-nek elmondta: gyerekkora óta vadászik, és teljesen biztos volt benne, hogy a hiúz veszett lehet, mert nem volt normális a viselkedése, hiszen két emberre is rátámadt. A férfi végül meg is lőtte az állatot, de csak megsebesítette, és végül a kiérkezett rendőrök ölték meg, és a boncolás meg is erősítette, hogy a hiúz valóban veszett volt.

A házaspár mindkét tagja több mint harminc injekciót kapott a veszettség ellen, az állat ugyanis mindkettőjüket megsebesítette: a nőt megkarmolta és többször megharapta, és a férfit is megharapta három alkalommal, amikor leszedte feleségéről.

A nő közölte, nagyon hálás, hogy férje ott volt, mert egészen biztos benne, hogy megmentette az életét, és a hiúztámadás sokkal rosszabb is lehetett volna, hozzátéve, hogy akár a pár házzal arrébb lakó kislányra is rátámadhatott volna.

The post Az év videójának hőse a férj, aki megharcolt a feleségére támadt veszett hiúzzal first appeared on 24.hu.

Related posts

Óriási lépést tettek magyar kutatók a memória megértése felé

MOCOHU

Még decemberben is 20 százalék felett lehet az élelmiszerdrágulás

MOCOHU

Van, ahol már 15 centi hó esett

MOCOHU

DMCA.com Protection Status


Pin It on Pinterest

Share This