12.7 C
Budapest
April 23, 2024
2020 – 2024 © MOCOHU Magyarország Hírek, Hungary News
Image default
balástyai emberölésBelföldbűnügyMAGYARORSZÁGvádemelés

Nyolc órán át haldoklott a Balástyán megölt vendégmunkás

Halált okozó testi sértés miatt emelt vádat a Csongrád-Csanád Megyei Főügyészség azzal a 48 éves román férfival szemben, aki tavaly májusban halálra verte a cimboráját egy közös italozást követően Balástyán.

Az elkövető idénymunkásként dolgozott egy tanyán, lakhatásért és eltartásért cserébe. Az ominózus nap együtt kocsmázott a szintén román ismerősével, majd éjfél után mind a ketten külön-külön távoztak a csehóból. A 47 éves férfi tudta, hogy a másik férfi  vasútállomás mögötti fás területen tölti az éjszakákat, és mivel beszélni akart vele, követte őt.

Miután megtalálta ököllel rátámadt, majd miután földre esett, többször mellkason és háton rúgta, végezetül a nyakára taposott és a helyszínről távozott. Áldozata a bántalmazások során érdemi védekezést nem tanúsított.

Az összevert férfi zúzódásos sérüléseket, több belszerv sérülését, repedését, a légzőszervek sérülését és bordatörést szenvedett el. A férfi legsúlyosabb sérülései életveszélyesek voltak, azonban időben érkező orvosi segítség esetén megmenthető lett volna. Az áldozat nyolc órányi haldoklást követően végül belehalt a sérüléseibe. A főügyészség halált okozó testi sértés miatt emelt vádat az elkövetővel szemben.

The post Nyolc órán át haldoklott a Balástyán megölt vendégmunkás first appeared on 24.hu.

Related posts

Túl korán elnémult hangok – nem adott hosszú életet a sors a Voice énekeseinek

MOCOHU

A legfájóbb vereség: Hangáék egy ponttal kaptak ki az Euroliga-döntőben

MOCOHU

Kilenc éve minden nap szíveket lát egy angol nő

MOCOHU

DMCA.com Protection Status


Pin It on Pinterest

Share This