5.9 C
Budapest
April 26, 2024
2020 – 2024 © MOCOHU Magyarország Hírek, Hungary News
Image default
Élet-StíluskkvMAGYARORSZÁGonline értékeléspozitív visszacsatolásszavazástelekom

Segíts kideríteni, ki és miért kapja a legjobb netes értékeléseket!

Te vagy a legjobb marketinges, tudsz róla? A vélemény ugyanis fontos és valódi lehetőség az online világban: egyre többen alapos kutakodás, utánajárás után döntenek arról, hogy melyik fodrászhoz menjenek, hol ebédeljenek vagy melyik webshopból rendeljenek. 5 kérdésre válaszolva segíts kideríteni, ki és miért kapja a legjobb értékeléseket.

Értékelsz vagy értékeléseket fürkészel?

Vendégként, felhasználóként, vásárlóként hatalmas lehetőség van a kezedben: visszajelzéseddel könnyen segíthetsz kedvenc üzletednek, villanyszerelődnek vagy állatorvosodnak.

Mi sarkall visszajelzésre, az elégedettség vagy a csalódás?

Bár sokszor hallani, hogy a neten a negatívumokkal könnyebben ki lehet tűnni, ez valójában nincs így. A legtöbben nem a rosszat, hanem a jót keressük, a Google-be sem azt írjuk be, hogy „rossz fodrász Szegeden”, hanem hogy „jó fodrász Szegeden”.

Hol osztod meg leggyakrabban tapasztalataidat?

Egyre több szakmákra, területekre specializálódó értékelő oldal van, még tartják magukat a fórumok, a legtöbb felhasználóhoz viszont a közösségi média jut el.

Milyen gyakran írsz véleményt, értékelést?

Vannak, akiknél szinte már reflex, hogy értékelnek és így segítenek egy vállalkozás fellendítésében, mások még csak most ismerkednek a vélemény erejével.

Miért írsz netes értékelést?

Véleményeddel segítheted kedvenc kozmetikusodat, a legmegbízhatóbb webshopot vagy a pékséget, ahol mindig friss a kenyér.

Hogyan segít a Telekom?

A Telekom a szolgáltatások és eszközök mellett tudással, szemlélettel évek óta segíti a hazai vállalkozásokat. A Telekom Hello Biznisz bárki számára elérhető platformja épp ezt a célt szolgálja. A Telekom Hello Biznisz Tudásbázis komplex tudásanyagot és inspirációt biztosít az érdeklődőknek, legyen szó akár az online ajánlások és értékelések témaköréről.

A cikk a Telekom támogatásával készült.

The post Segíts kideríteni, ki és miért kapja a legjobb netes értékeléseket! first appeared on 24.hu.

Related posts

A nap legfontosabb hírei – 2021.07.08.

MOCOHU

Ilyen idő várható hétvégén

MOCOHU

Csődöt jelentett a San Franciscó-i püspökség, mert nem tudja fizetni a szexuális bántalmazások miatt indított pereket

MOCOHU

DMCA.com Protection Status


Pin It on Pinterest

Share This