11.3 C
Budapest
April 26, 2024
2020 – 2024 © MOCOHU Magyarország Hírek, Hungary News
Image default
koronavírusKözéletladánybene 27lászló m. miksaMAGYARORSZÁGvakcina

Moderna után tévedésből a kínai vakcinával oltották a Ladánybene 27 frontemberének szüleit

Délután beszámoltunk róla, hogy egy idős magyar házaspár tagjai az első körben kínai vakcinát kaptak, majd amikor megjelentek a második oltáson, AstraZenecát fecskendeztek a karjukba. Nem egyedi esetről van szó, az Indexnek nyilatkozott ugyanis a Ladánybene 27 zenekar frontembere, László M. Miksa arról, hogy az ő szülei is különböző vakcinát kaptak az első és a második oltáskor. 78 éves édesanyját és 83 éves édesapját előbb Modernával, a második körben pedig tévedésből a kínai Sinopharm vakcinájával oltották be.

Nem szeretném, ha az eset politikai felhangot kapna vagy az oltásellenességet erősítené, egyszerűen csak arra kívánom felhívni a figyelmet, hogy mindenki minden esetben nézze meg, mit kap

– nyilatkozta az énekes.

Azt is elmondta, hogy egy héttel a második oltás után jöttek ki a mellékhatások, hasmenés, hányás, ízületi fájdalmak és magas vérnyomás. „Nap mint nap feszülve várjuk az emberkísérlet eredményét” – fogalmazott a több rádiónak is dolgozó zenész, aki bízik abban, hogy további vizsgálatokkal kizárhatják az esetleges szövődmények lehetőségét.

The post Moderna után tévedésből a kínai vakcinával oltották a Ladánybene 27 frontemberének szüleit first appeared on 24.hu.

Related posts

Kijev eddig 9 HIMARS és hasonló rakétarendszert kapott a Nyugattól

MOCOHU

Ambrus Attila kikéri magának a celeb elnevezést

MOCOHU

Mentőautóval ütközött és meghalt egy motoros Budapesten

MOCOHU

DMCA.com Protection Status


Pin It on Pinterest

Share This