7 C
Budapest
April 24, 2024
2020 – 2024 © MOCOHU Magyarország Hírek, Hungary News
Image default
Belföldbűnügyemberölési kísérletMAGYARORSZÁGmányi gyujtogatóvádemelés

Bosszúból rágyújtotta a házat a sztrókos párjára egy nő, 13 évet kaphat

Többszörösen minősülő emberölés kísérlete, valamint közveszélyokozás miatt emelt a Fejér Megyei Főügyészség azzal a mányi nővel szemben, aki tavaly nyáron rágyújtotta a házat a magatehetetlen élettársára.

Jászberényiné Király Teodóra, a Fejér Megyei Főügyészség szóvivője megkeresésünkre azt közölte, hogy 13 év fegyházat, és 10 év közügyektől eltiltást kértek a ténybeli beismerő vallomást tevő nőre arra az esetre, ha váddal egyező beismerő vallomást tesz az előkészületi ülésen, és lemond a tárgyaláshoz való jogáról is.

police.hu

A vádirat szerint a nő az élettársa fiával fennálló haragos viszonya miatt úgy döntött, hogy felgyújtja a mányi házat, ahol hárman éltek együtt. A nő benzint vásárolt a közeli töltőállomáson, majd amikor az élettársa fia távozott a házból, szétlocsolta a benzint a földszinten és a tetőtérben.

police.hu

A nő az üzemanyagot meggyújtotta úgy, hogy tudta, hogy a korábbi agyvérzése miatt magatehetetlen élettársa az alagsorban tartózkodik, majd távozott a helyszínről. A férfit a tüzet észlelő szomszédok mentették ki a házból, így nem sérült meg.

A nő a vallomásában elmondta, hogy élettársa gyermekével fennálló haragos viszonya miatt döntött úgy, hogy felgyújtja az otthonukat. Az ügyészség arra is indítványt tett, hogy hosszabbítsák meg a nő letartóztatását.

The post Bosszúból rágyújtotta a házat a sztrókos párjára egy nő, 13 évet kaphat first appeared on 24.hu.

Related posts

A britek már nem inalnának el az EU-ból

MOCOHU

Budapest főtájépítésze: Látjuk, hogy készül valami a Ligetben ismét

MOCOHU

Publicus: Cseh Katalin és Donáth Anna a legnépszerűbb magyar EP-képviselők

MOCOHU

DMCA.com Protection Status


Pin It on Pinterest

Share This