13.2 C
Budapest
April 25, 2024
2020 – 2024 © MOCOHU Magyarország Hírek, Hungary News
Image default
BelföldiskolakoronavírusMAGYARORSZÁGtanítás

Szakszervezet: A szülők alapos indok esetén kérhetik, hogy ne kelljen iskolába mennie gyereküknek

A Pedagógusok Szakszervezete szerint a szülők alapos indok esetén kérvényezhetik a távolmaradást, amit indoklás nélkül el kell fogadniuk az iskoláknak. Az RTL Klub Híradójában megszólaltatott szakértő szerint nemcsak a krónikus beteg gyerekek tartoznak ide, de az egészségesek is, amennyiben erre alapos okuk van a szülőknek, és az élet és egészség védelme alapos indok. Egy dologra kell csak ügyelniük ezeknek a szülőknek, hogy a tanulónak elegendő jegye legyen ahhoz, hogy a tanév végén lezárható legyen.

 

Az Emberi Erőforrások Minisztérium szerint azonban a szülők többsége azt szeretné, hogy nyissanak az intézmények. Az Emmi is megerősítette, vannak esetek, amikor egy tanuló igazgatói engedéllyel otthon maradhat, de ha 250 óránál többet hiányzik, év végén osztályozó vizsgát kell tennie. A kormány április 19-én tervezi újranyitni a járvány miatt több mint egy hónapja zárva tartó iskolákat, a középiskolák kivételével.

The post Szakszervezet: A szülők alapos indok esetén kérhetik, hogy ne kelljen iskolába mennie gyereküknek first appeared on 24.hu.

Related posts

Száguld az infláció, úgy döntöttek, levágnak hat nullát a bankjegyek végéről Venezuelában

MOCOHU

Oroszország figyelmeztető lövéseket adott le egy brit hadihajó felé

MOCOHU

Az Oxford Vaccine Group igazgatója szerint valószínűtlen, hogy az omikron variáns újraindítja a járványt

MOCOHU

DMCA.com Protection Status


Pin It on Pinterest

Share This