12.3 C
Budapest
April 19, 2024
2020 – 2024 © MOCOHU Magyarország Hírek, Hungary News
Image default
BelföldbűnügykukkolóMAGYARORSZÁG

Rossz nőket videózott az áruház vécéjében kíváncsiskodó Koppány

Beismerte a tettét az a tatai férfi, aki titokban videózta a nőket az egyik tatabányai áruház mosdójában, közölte a közösségi oldalán a rendőrség. Igaz mást nem is nagyon tehetett volna, mert a nők rajtakapták, és nem hagyták annyiban a dolgot. Utánaeredtek, dulakodni kezdtek vele, és a rendőrök megérkezéséig sikerült is visszatartaniuk.

P. Koppány nőnapkor bement a mosdóba,  bezárkózott a középső fülkébe, majd amikor mindkét szomszédos fülkébe érkezett egy-egy nő, akcióba lépett. Az elválasztó fal alatt átnyúlt a telefonjával, és elindította a videót. Talán abban bízott, hogy régi, kicsi, nyomógombos készüléke nem olyan feltűnő, ám csalódnia kellett.

Az első áldozata azonban pillanatok alatt kiszúrta, hogy miben sántikál. Odanyúlt a telefonhoz, megragadta, és ki akarta venni a férfi kezéből, aki viszont nem adta a készüléket. Visszarántotta, majd kiugrott a fülkéből, hogy elmeneküljön.

Csakhogy a nő, miközben segítségért kiáltott, belekapaszkodott a tettes kabátjába. Ugyancsak a mosdóban tartózkodott egy idősebb asszony, aki a fiatalabb segítségére sietett. Ezt követően némi huzakodás, és lökdösődés kezdődött, és a nők nem engedték elmenekülni a férfit.

P. Koppány annyival magyarázta tettét, hogy hajtotta a kíváncsiság.

The post Rossz nőket videózott az áruház vécéjében kíváncsiskodó Koppány first appeared on 24.hu.

Related posts

Így kezdődött a boszorkányok kivégzése

MOCOHU

Nem akart nyolcból a nyolcadik ellenzéki maradni – így veszett el a kormányváltó többség Szekszárdon

MOCOHU

Nővére életébe került a buli utáni ittas vezetés

MOCOHU

DMCA.com Protection Status


Pin It on Pinterest

Share This