14.6 C
Budapest
March 29, 2024
2020 – 2024 © MO.CO.HU Magyarország Hírek, Hungary News
Image default
átverésbörtöncsalásÉlet-Stílusjulie wheelerMAGYARORSZÁGnyugat-virginiarodney wheeler

Börtönbe vonul a férfi, aki segített a feleségének eljátszani a halálát

A helyi házaspárnak jó oka volt arra, hogy átverjék a hatóságokat. A feleség, Julie Wheeler azért akarta eljátszani a saját halálát, mert így megúszta volna meg, hogy egy egészségbiztosítási csalás miatt börtönbe kelljen mennie. Férje, Rodney pedig készséggel segített neki ebben – írja a Yahoo News.

A tervük az volt, hogy elmennek az államban található New River Gorge Nemzeti Parkba, ahol a férj bejelenti, hogy a felesége leesett egy jó kilátást nyújtó, magaslati pontról. Egy ideig minden sínen is volt tavaly május 31-én. A 911 tárcsázása és a hatóságok megérkezése után két napig nagy erőkkel keresték Julie Wheelert – a Nemzeti Gárda és az állami rendőrség helikoptereivel, valamint rengeteg önkéntes közreműködésével. A nőt végül beckley-i otthonában egy szekrényben bújkálva találták meg.

Férje annyira szerette volna megtéveszteni a hatóságokat, hogy nem csak fals információkkal látta el őket, hanem még Facebookon is posztolt egyet felesége eltűnéséről, amikor már két napja tartott a keresés.

Össze van törve a szívem és el vagyok veszve, de hinnem kell

– írta akkori bejegyzésében a Yahoo értesülései alapján.

A nő után természetesen a férjét is letartóztatták, mindkettejüket több – a sikertelen átveréshez kapcsolódó – bűncselekmény elkövetése miatt. Julie Wheeler februárban kapott egy év egy napos börtönbüntetést, férjét pedig most ítélték el két hónapra, amit szövetségi börtönben kell leülnie.

The post Börtönbe vonul a férfi, aki segített a feleségének eljátszani a halálát first appeared on 24.hu.

Related posts

A Samsung megcsinálta az eddigi legmenőbb telefonját

MO.CO.HU

Kevin Hartnak felajánlották, hogy kiutazhat az űrbe, de ő passzolta a lehetőséget

MO.CO.HU

Bizarr tengeri lény maradványaira bukkantak

MO.CO.HU

DMCA.com Protection Status


Pin It on Pinterest

Share This