20.2 C
Budapest
April 27, 2024
2020 – 2024 © MOCOHU Magyarország Hírek, Hungary News
Image default
botrányÉlet-Stílusez pörögfejsérüléskórházkoronaMAGYARORSZÁGpushpika de silvasrí lankaszépségversenyvideó

Fejsérüléssel ment kórházba Srí Lanka szépe, miután botrányba fulladt a szépségverseny

Vasárnap rendezték Srí Lankában az ország legnagyobb szépségversenyét, ahol eldőlt, ki érdemli ki 2021-ben a Mrs. Sri Lanka címet. Apró szépséghiba, hogy a BBC tudósítása szerint kisebb botrány alakult ki az eredményhirdetés után, amit nem mindenki úszott meg sértetlenül.

Minden simán ment addig, amíg ki nem derült, hogy a versenyt Pushpika De Silva nyerte. A korona azonban nem sokáig pihenhetett a fején, mert a 2019-es győztes, Caroline Jurie egyszerűen levette azt a fejéről, mert nem fogadta el a végeredményt. Jurie a szabályokra hivatkozott, amelyek kimondják, hogy a verseny indulói nem lehetnek elváltak. A nő szerint ennek ellenére engedték indulni De Silvát, akinek már véget ért a házassága.

Amikor Jurie beszélni kezdett, a szervezők megpróbálták lekeverni, de ez nem zökkentette ki, elmondta a beszédét, aztán a szoborrá merevedett De Silvához lépett, levette a fejéről a koronát és a második helyezett versenyző fejére rakta, miközben a díjától megfosztott De Silva összetörve sétált le a színpadról.

Időközben kiderült, hogy bár De Silva és a férje valóban külön élnek, jogilag még mindig házasok, így a nő nem vétett a szabályok ellen. Ami azt jelenti, hogy a koronáját is vissza fogja kapni. Ez azonban a legkevésbé sem vigasztalja a nőt, aki állítása szerint az esetet követően először kórházba ment, mert fejsérülést szenvedett a közjáték során.

A verseny szervezői csalódottan nyilatkoztak a botrány után, kiemelve, hogy nagy tiszteletlenség volt, amit Jurie tett.

Az alábbi videón látható az eredményhirdetés, és az azt követő kínos pillanatok:

The post Fejsérüléssel ment kórházba Srí Lanka szépe, miután botrányba fulladt a szépségverseny first appeared on 24.hu.

Related posts

RTL Klub: volt háziorvost gyanúsítanak gyermekpornográfiával

MOCOHU

WHO: Ott terjed a delta variáns, ahol kevesen vannak beoltva

MOCOHU

Nem tűri tovább a Google a „sugar daddy”-ket

MOCOHU

DMCA.com Protection Status


Pin It on Pinterest

Share This