9.8 C
Budapest
April 25, 2024
2020 – 2024 © MOCOHU Magyarország Hírek, Hungary News
Image default
fideszhídKözéletMAGYARORSZÁGpetíciószolnok

Petícióval tiltakoznak a lakók a tervezett új szolnoki híd ellen

Aláírásgyűjtésbe kezdtek a szolnoki új belvárosi, az úgynevezett Csáklya utcai híd megépítése ellen a környékbeli lakók – számolt be a Magyar Narancs. Vincze Béla, a kezdeményezés szervezője tömören fogalmazta meg az aláírásgyűjtés miértjét: „Nem akarunk ide hidat!”

A lap szerint a Csáklya utca környékén lakók nem akarnak új hidat, mivel ingatlanjaik leértékelődésétől, zajtól, portól tartanak. A helyiek féltik otthonaikat a nehézgépek megterhelésétől már az építés alatt is. A legtöbb épület ugyanis vályog, de van itt 100 éves társasház is. Vincze Béla a Narancs.hu-nak elmondta, semmiféle lakossági fórum nem volt a tervezett híddal kapcsolatban. A körzet fideszes önkormányzati képviselőjét, Molnár Ivánt legutóbb a választások idején, krumpliosztás közben látták utoljára.

Vincze Béla szerint a környékbeliek 98 százaléka alá fogja írni azt az ívet, ami a Csáklya utcai híd elvetéséről szól. Úgy vélte, pár nap elegendő lesz az érintett hét utca 3-400 lakója aláírásának összegyűjtése. Az összegyűjtött aláírásgyűjtő íveket a polgármesternek és a helyi önkormányzati képviselőnek szeretnék átadni, remélve, a most kezdődött tervezési munkákba még bele tudnak szólni.

The post Petícióval tiltakoznak a lakók a tervezett új szolnoki híd ellen first appeared on 24.hu.

Related posts

Alvásával árulta el, hogy megcsalja a barátnőjét

MOCOHU

Több államtitkárt is leváltottak

MOCOHU

Návai Anikó plagizált egy Scarlett Johansson-interjút a Nők Lapjának

MOCOHU

DMCA.com Protection Status


Pin It on Pinterest

Share This