15.5 C
Budapest
March 28, 2024
2020 – 2024 © MO.CO.HU Magyarország Hírek, Hungary News
Image default
Belföldboldogkői zsoltiskolakoronavíruskoronavírus friss hírekMAGYARORSZÁGnyitás

Boldogkői Zsolt: Ne nyissuk meg az iskolákat áprilisban

Átoltottság tekintetében egyre jobban állunk világviszonylatban, ami hamarosan jótékony hatással lesz a ma még kedvezőtlen egészségügyi statisztikákra is. Két problémát kellene még megoldanunk – írta Boldogkői Zsolt molekuláris biológus szombat este Facebook-oldalán.

További türelmet kellene kérnünk és gyakorolnunk: ne nyissuk meg az iskolákat áprilisban. Már csak azért sem mert a gyermekeket még nem lehet oltani, a tanárok oltása pedig nem fog elegendő immunitást produkálni addigra. Továbbá, a brit variáns veszélyes a kicsikre, ráadásul, ők haza fogják vinni a vírust a családba

– fogalmazott.

A molekuláris biológus szerint hamarosan el fogunk érkezni arra a pontra, hogy az oltásellenesség miatt nem nő tovább az átoltottság, és ezért nem tudunk megszabadulni a vírustól.

Boldogkői úgy véli, hatásos motivációs rendszert kellene kidolgozni az oltakozási hajlandóság kialakítására, melynek fő eszközeként az oltásigazolványnak igen erős jogosítványokat kellene adni. A vírusszkeptikus és oltásellenes vezérekre pedig alkalmazni kellene a hatályos jogszabályokat – jelezte.

(via Telex)

The post Boldogkői Zsolt: Ne nyissuk meg az iskolákat áprilisban first appeared on 24.hu.

Related posts

Kazahsztánba menekítették az ENSZ afganisztáni irodáját

MO.CO.HU

Üvegdarabok miatt hív vissza egy terméket az Aldi

MO.CO.HU

A tanárok etikából oktatják Orbánt – meccs közben nem hirdetünk végeredményt

MO.CO.HU

DMCA.com Protection Status


Pin It on Pinterest

Share This