11.3 C
Budapest
April 26, 2024
2020 – 2024 © MOCOHU Magyarország Hírek, Hungary News
Image default
ejtőernyőzésÉlet-Stílusez pörögkórházMAGYARORSZÁGszex

Kórházban kötött ki egy pár, akik ejtőernyőzés közben szexeltek

Egy kórház sürgősségi osztályán kötött ki egy amerikai pár, akik úgy gondolták, jó ötlet lesz, ha ejtőernyőzés közben szexelnek, de annyira belemerültek, hogy későn vették észre, milyen közel vannak a földhöz és sietve kellett kinyitniuk az ejtőernyőket – írta a brit bulvársajtó. A pár a TLC televízió egyik műsorának beszélt a rosszul elsült kalandos együttlétről.

A csak keresztnevükön említett William és Leslie elmondta, hogy bármikor képesek egymásnak esni. Leslie közölte, hogy ő „szexuálisan nagyon aktív”, annyira, hogy barátjának elég csak ránéznie, és ő azonnal képes lenne rámászni. A nő elmondta, hogy sok őrült ötlete volt arra, hogyan dobják fel szexuális életüket, és egy ejtőernyős ugrásnál arra gondolt, kipróbálhaták zuhanás közben.

Elmondásuk szerint mindketten laza nadrágban voltak, és sikerült is – ahogy ők fogalmaztak – „összekapcsolódni”. Az azonban olyan jól sikerült, hogy teljesen belemerültek, és későn vették észre, hogy már nyitniuk kellett volna az ejtőernyőket.

William ekkor kinyitotta barátnője ernyőjét, majd csak utána a sajátját, de az annyira rosszul sikerült, hogy nagy fájdalmat érzett az ágyékában, valamint az arcán, és úgy élt földet, hogy barátnője azt hitte, nem fogja túlélni. A férfi azonnal kórházba vitték, ahol mindkettőjük legnagyobb megkönnyebbülésére kiderült, hogy csak az orra tört el, és a nemi szervének nem volt semmilyen komolyabb baja.

The post Kórházban kötött ki egy pár, akik ejtőernyőzés közben szexeltek first appeared on 24.hu.

Related posts

Bodó Richárd: Sírni tudnék, hogy megint karanténba kell vonulnom

MOCOHU

Álarcos Énekes: Nótár Maryt idő előtt leleplezték a nyomozók

MOCOHU

Akkora baleset volt Veszprém megyében, hogy két mentőhelikopter is érkezett a sérültekhez

MOCOHU

DMCA.com Protection Status


Pin It on Pinterest

Share This