5.9 C
Budapest
April 26, 2024
2020 – 2024 © MOCOHU Magyarország Hírek, Hungary News
Image default
Belföldbesurranó tolvajbűnügyMAGYARORSZÁGszigetszentmiklós

Mappával takarta el az arcát a kunszentmiklósi besurranó tolvaj

Elfogták a szigetszentmiklósi rendőrök azt a két kunszentmiklósi férfit, akik több bűncselekményt is elkövettek az utóbbi időszakban Pest megyei településeken.

A Pest Megyei Rendőr-főkapitányság tájékoztatása szerint N. R. pár nappal ezelőtt egy kiskunlacházi ingatlan becsukott, ám kulcsra nem zárt ajtaján osont be a házba, miközben társa F. A. kint várakozott. A bejárati ajtó melletti fogason talált táskát rögvest elemelte, benne a tulaj összes értékével és pénzével együtt.

A másnapi célpont egy dunavarsányi ház volt, ahol a zárban lévő kulcsot N. R. elfordította és bement a házba. Értékek után kutatott, amikor szembe találta magát az otthon lévőkkel, így zsákmány nélkül volt kénytelenek távozni a cimborájával.

A bejelentést követően a szigetszentmiklósi rendőrök adatgyűjtést végeztek, és hamar azonosították a bűncselekménnyel gyanúsítható két férfit. A beszerzett adatok alapján az elkövetők további vagyon elleni bűncselekménnyel is gyanúsíthatóak, melyeket az elmúlt időszakban Dunavarsány, Délegyháza és Kiskunlacháza településeken követtek el. Volt, hogy sikerrel jártak, olykor üres kézzel távoztak. Gyanúsítotti és helyszíni kihallgatása során ezek egy részéről F. A. részletesen vallott a rendőröknek, társa pedig megtagadta a vallomástételt.

A Szigetszentmiklósi Rendőrkapitányság a 33 és 18 éves őrizetbe vett férfivel szemben négyrendbeli lopás kísérlete, egyrendbeli lopás, valamint két rendbeli lopás bűntette kísérletének megalapozott gyanúja miatt indított eljárást. Kezdeményezték letartóztatásukat.

A rendőrök kérik, hogy aki az elmúlt időszakban a fent említett településeken vagy azok környékén hasonló jellegű cselekményt tapasztalt, esetlegesen kár is érte, jelentkezzen a szigetszentmiklósi kapitányságon vagy hívja a 112-es segélyhívó számot.

The post Mappával takarta el az arcát a kunszentmiklósi besurranó tolvaj first appeared on 24.hu.

Related posts

Justin Bieber babafotót posztolt

MOCOHU

Azt állítja a kislányokról meztelen fotókat gyűjtő 25 éves férfi, hogy barátnőre vágyott

MOCOHU

Így sportoljunk, ha allergiások vagyunk (x)

MOCOHU

DMCA.com Protection Status


Pin It on Pinterest

Share This