11.2 C
Budapest
April 23, 2024
2020 – 2024 © MOCOHU Magyarország Hírek, Hungary News
Image default
déli-sarkÉlet-Stílusez pörögMAGYARORSZÁGtiktok

Milliók nézik a videót, ami bemutatja, milyen a Déli-sarkon lakni

Bár mostanában rendszeresen el kell mondanunk, hogy a TikTok már rég nem az unatkozó tinédzserek tátogós videóinak platformja, mégis mi is meglepődünk, milyen különleges tartalmak kerülnek fel a közösségi oldalra.

Mint például a következő, amit egy antwuhnet / toni on ice nevű felhasználó töltött fel, munka- és lakóhelyéről. Ami egyébként a Déli-sarkon található.

Azt mondja a videóban, elég sokan kérdezgetik, milyen az élet a Föld legdélibb pontján. Hát megmutatja: benézhetünk a kutatóállomás által biztosított lakás néhány szobájába – például a sajátjába, amelyet pálmafás faliszőnyeggel és fényfüzérekkel dobott fel –, valamint az apró hálóhelyiségbe. A leglátványosabb pillanat, amikor a pici ablakon „kinézünk”, és elénk tárul a kilátás.

Már lement a nap, úgyhogy állandóan így néz ki. Egy héten belül koromsötét lesz.

– mondja a videó készítője (a következő hat hónapban nem is fogják látni a napot), majd a felvétel végén kilép a házból a mínusz 21 fokos hidegbe.

@antwuhnet

let me know what other parts of the base you’d like to see! (legally cannot show you where we keep the aliens) ##antarctica ##southpole

♬ original sound – toni on ice

A videó két nap alatt 14,7 milliós nézettséget ért el (pedig – ahogy írja a bejegyzésben – azt meg sem mutathatta, hol tartják a földönkívülieket). De a többi videó is elképesztően érdekes: az egyikben megmutatja a munkahelyét (logisztikai és hulladékgazdálkodási központ), a másikban a tájat, miután lement a nap. Fél évre.

The post Milliók nézik a videót, ami bemutatja, milyen a Déli-sarkon lakni first appeared on 24.hu.

Related posts

Ferenc pápa korlátozta a latin nyelvű misézést

MOCOHU

Le akarták teremteni a kutyát, micsoda mocskot csinált, de erről ő hallani sem akart

MOCOHU

Az árrobbanás számlájára írható a béremelési hullám

MOCOHU

DMCA.com Protection Status


Pin It on Pinterest

Share This