5.8 C
Budapest
April 20, 2024
2020 – 2024 © MOCOHU Magyarország Hírek, Hungary News
Image default
Belföldbűnügyközfeladatot ellátó személy elleni erőszakMAGYARORSZÁGmentők

Eltörte a mentős bordáját egy drogtól őrjöngő budapesti fiatal

Vádat emelt a Budapesti XIV. és XVI. Kerületi Ügyészség azzal a 22 éves férfival szemben, aki bedrogozva és ittasan rátámadt a segítségére siető mentősökre 2019 nyarán Budapesten. A fiatal a XVI. kerületben, a Timur utcában lett rosszul, egy fiatal pár látta, hogy a földön fekszik, ezért mentőt hívott hozzá.

A helyszínre érkezett mentőautó vezetője és mentőápolója megpróbálta felkelteni a bódult állapotban lévő erősen ittas férfit. A magához tért fiatalember  ekkor agresszívan szitkozódni kezdett, majd rájuk támadt.

A mentőautó vezetőjét pofon ütötte, majd ezután a mentőápolóra támadt, őt többször mellbe rúgta, aminek következtében az ápoló a földre esett. A férfi a földön fekvő mentőápolót tovább rugdosta. A megvert mentőápoló bordatörést, valamint testszerte zúzódásos jellegű sérüléseket szenvedett. Ezt követően, a férfi leköpte a mentők segélyhívására kiérkező rendőröket.

Az ügyészség letöltendő börtönt kért a támadóra közfeladatot ellátó személy elleni erőszak, súlyos testi sértés, valamint könnyű testi sértés és becsületsértés vétsége miatt.

The post Eltörte a mentős bordáját egy drogtól őrjöngő budapesti fiatal first appeared on 24.hu.

Related posts

„Én vagyok a férjem legidősebb gyereke” – Felmegyek, szentesti extra

MOCOHU

Liverpool már nem a világörökség része

MOCOHU

Nem csendült fel a síugró világkupa állomásán a győztesnek járó himnusz

MOCOHU

DMCA.com Protection Status


Pin It on Pinterest

Share This