37.5 C
Budapest
June 25, 2022
2020 – 2022 © MO.CO.HU Magyarország Hírek, Hungary News
Image default
Belföld bűnügy közfeladatot ellátó személy elleni erőszak MAGYARORSZÁG mentők

Eltörte a mentős bordáját egy drogtól őrjöngő budapesti fiatal

Vádat emelt a Budapesti XIV. és XVI. Kerületi Ügyészség azzal a 22 éves férfival szemben, aki bedrogozva és ittasan rátámadt a segítségére siető mentősökre 2019 nyarán Budapesten. A fiatal a XVI. kerületben, a Timur utcában lett rosszul, egy fiatal pár látta, hogy a földön fekszik, ezért mentőt hívott hozzá.

A helyszínre érkezett mentőautó vezetője és mentőápolója megpróbálta felkelteni a bódult állapotban lévő erősen ittas férfit. A magához tért fiatalember  ekkor agresszívan szitkozódni kezdett, majd rájuk támadt.

A mentőautó vezetőjét pofon ütötte, majd ezután a mentőápolóra támadt, őt többször mellbe rúgta, aminek következtében az ápoló a földre esett. A férfi a földön fekvő mentőápolót tovább rugdosta. A megvert mentőápoló bordatörést, valamint testszerte zúzódásos jellegű sérüléseket szenvedett. Ezt követően, a férfi leköpte a mentők segélyhívására kiérkező rendőröket.

Az ügyészség letöltendő börtönt kért a támadóra közfeladatot ellátó személy elleni erőszak, súlyos testi sértés, valamint könnyű testi sértés és becsületsértés vétsége miatt.

The post Eltörte a mentős bordáját egy drogtól őrjöngő budapesti fiatal first appeared on 24.hu.

Related posts

Első westernjét forgatja Nicolas Cage

MO.CO.HU

Jared Leto, aki későn értesült a koronavírusról: Mintha zombiapokalipszisbe csöppentem volna

MO.CO.HU

Sztárban Sztár leszek! döntő: Ezekkel a sztárokkal énekelnek majd duetteket a versenyzők

MO.CO.HU

DMCA.com Protection Status