37.5 C
Budapest
July 1, 2022
2020 – 2022 © MO.CO.HU Magyarország Hírek, Hungary News
Image default
Belföld ficzere andrea koronavírus MAGYARORSZÁG uzsoki kórház

Uzsoki Kórház főigazgatója: Vannak olyanok helyek, ahol van kellő szakszemélyzet és van, ahol nincs

Igen is, meg nem is a válasz. Vannak olyanok helyek, ahol van kellő szakszemélyzet és van, ahol nincs. De ez a Covidtól független. Ha egy normál időszakban levő betegellátás lenne, ott is régiókban azért vannak különbségek  – ezt az Inforádiónak mondta a Magyar Kórházszövetség elnöke, az Uzsoki Kórház főigazgatója. Ficzere Andrea hozzátette, hogy régiós különbségek is vannak ezzel kapcsolatban, a személyzetet pedig akkor lehet biztosan biztosítani, ha a bekerülők számát csökkentik.

Ha kevesebb a beteg, elég a személyzet

– fogalmazott az Index cikke szerint Ficzere Andreaaki hozzátette, hogy: „ha felelőtlenek vagyunk és bulizunk húsvétkor, akkor nem lesz elég a személyzet”. A főigazgató nagyon fontosnak nevezte a katonák jelenlétét a kórházakban, és megköszönte munkájukat. Az önkéntesekről azt mondta, központilag osztják el, hogy ki hova kerül, a kórházon belül pedig megszervezik, hogy ki milyen feladatot láthat el.

Ficzere arra is felhívta a figyelmet, hogy a tervezhető beavatkozások újrakezdése előtt lehetőséget kell adni a pihenésre is azoknak az egészségügyi dolgozóknak, akik most nagyon elfáradnak. Hozzátette,

nagyon fontos megnyugtatni, támogatni őket, és biztosítani a jövőt azon egészségügyi dolgozók számára is, akiknél most nem történt bérrendezés, hiszen ők nem kapták meg azt a figyelmet, mint az orvosok, és nem is volt olyan markáns a béremelés. Érthető tehát, hogy ők is látni szeretnék az életpályát.

A távozó egészségügyi dolgozókról azt mondta, hogy sok szülés-nőgyógyász és aneszteziológus mondott fel.

The post Uzsoki Kórház főigazgatója: Vannak olyanok helyek, ahol van kellő szakszemélyzet és van, ahol nincs first appeared on 24.hu.

Related posts

Vízipisztollyal próbálták eloltani az olimpiai lángot

MO.CO.HU

Szembe ment egymással két vonat Tápiószecsőnél

MO.CO.HU

A pedagógusok mellbevágóan rossz helyzetét méri fel a PDSZ

MO.CO.HU

DMCA.com Protection Status