37.5 C
Budapest
July 1, 2022
2020 – 2022 © MO.CO.HU Magyarország Hírek, Hungary News
Image default
balázs andi filmszerep MAGYARORSZÁG szexjelenet Szórakozás sztriptíz

Balázs Andit szexjelenetre kérték fel egy külföldi filmben, de nem vállalta

Balázs Andi a LifeTV Bréking című műsorában mesélt a lehetőségről, ami az első nemzetközi filmes munkája lehetett volna – mármint ha elvállalja. A színésznőt egyszer megkeresték, hogy szerepeljen egy francia-magyar koprodukcióban készülő filmben, amiben egy sztriptíztáncosnőt kellett volna alakítania. A válogatási procedúra nélkül is megkapta volna a szerepet, mert a film készítői bevállalósnak tartották, és ezért szerintük passzolt volna hozzá a karakter.

Azonban amikor rákérdezett, miről van szó pontosabban, azt a választ kapta, hogy a filmben sztriptíztáncosnőt játszva egy súlyos szexjelenetre is fel kell készülnie. Végül úgy döntött, inkább kihagyja a lehetőséget, mert nem szerette volna az első nemzetközi szerepében rögtön tangában mutogatni magát.

A műsorvezető Demcsák Zsuzsa kérdésére azt mondta, akkor sem vállalta volna el a szerepet, ha nincs a filmben szexjelenet, mert nem esett volna jól neki, hogy a rúdon táncolva mutogatja magát. A vetkőzéstől védte már meg színházbeli kollégáit is: volt olyan, hogy egy meg nem nevezett rendezőt neki kellett leállítania, mert az egy próbán ráparancsolt az egyik színésznőre, hogy vegye le a ruháit – ami láthatóan nem volt ínyére ennek a színésznőnek. Balázs Andi ezt az anekdotát azzal zárta, hogy a szóban forgó kollégája azóta rendszeresen megköszöni neki az akkori kiállását.

The post Balázs Andit szexjelenetre kérték fel egy külföldi filmben, de nem vállalta first appeared on 24.hu.

Related posts

Vereség a világbajnoktól, pont nélkül megyünk tovább

MO.CO.HU

Kigyulladt egy nagy adatközpont, számos weboldal és szolgáltatás leállt

MO.CO.HU

Mirigyes fiúk: „A szexi bugyi már nem oszt, nem szoroz” (x)

MO.CO.HU

DMCA.com Protection Status