37.5 C
Budapest
June 25, 2022
2020 – 2022 © MO.CO.HU Magyarország Hírek, Hungary News
Image default
MAGYARORSZÁG nagy ő nagy ő 2021 Szórakozás tóth dávid

Tóth Dávid: Nem elkeseredésemben vállaltam el a Nagy Ő szerepét

Múlt héten derült ki, hogy a TV2 tizennyolc év kihagyás után, folytatja a Nagy Ő című párkereső műsorát. Noszály Sándor után, Tóth Dávid fog randizni a jelentkezőkkel.

Kapcsolódó
A 2003-as Nagy Ő ezt tanácsolta utódjának

Noszály Sándor teniszező szerint bármi benne lehet a pakliban.

Őszinte leszek, kaptam hideget-meleget a barátaimtól, amikor megtudták, mire vállalkozom. Cikiztek, hogy nekik és szegény családomnak is azt kell majd nézniük, hogyan csajozom. Érthető, hogy ugrattak, de szeretném hangsúlyozni, én ezt kalandnak fogom fel, és nem elkeseredésemben vállaltam el a Nagy Ő szerepét. Komolyan úgy gondolom, hogy a műsor által megtalálhatom azt a nőt, aki számomra az igazi lehet

– nyilatkozta a Story magazinnak a sportoló, aki korábban már elmondta, hogy az számára kizáró ok, ha egy nő alacsony és dohányzik, és most újabb kritérium került a listára.

A külső az első benyomásnál számít, de ha egy lánynak nincs humora, akkor lehet bármilyen szép, nálam nincs esélye. Jó, ha egyezik az érdeklődési körünk, nem értek egyet azzal, hogy az ellentétek vonzzák egymást. Ha megtalálom azt a lányt, akivel megvan köztünk a kémia, tudunk nagyokat beszélgetni, közösen sportolni, akkor bármit hozhat a jövő.

Tóth Dávid a műsorral példát is szeretne mutatni a férfiaknak.

Nem mellesleg egy olyan szándék is van bennem, hogy Nagy Ő-ként megmutassam, miként illik viselkedni, bánni a nőkkel. Ez egyfajta felelősségvállalás a részemről. Mélyen tisztelem a nőket, ezért például nem hagynám, hogy ők udvaroljanak nekem, és azt sem szeretném, ha versenyeznének értem! Egyenrangú felek leszünk, akik esélyt adnak egymásnak.

Story

The post Tóth Dávid: Nem elkeseredésemben vállaltam el a Nagy Ő szerepét first appeared on 24.hu.

Related posts

Károlyi Márta: A Károlyi-ranch nem Drakula pincebörtöne volt

MO.CO.HU

„Még mindig én vagyok a legnagyobb strici“ – Tarantinó is imádta a fekete rap atyját

MO.CO.HU

Mészáros Lőrinc gázszerelős munkát kapott

MO.CO.HU

DMCA.com Protection Status