7.9 C
Budapest
April 23, 2024
2020 – 2024 © MOCOHU Magyarország Hírek, Hungary News
Image default
fluor tomiistenes benceMAGYARORSZÁGSzórakozás

Fluor Tomi a karanténról: Örülök, hogy volt egy kis időm összeszedni az életem pontjait

Megérkezett az IstenEst legújabb adása, amelyben szokás szerint Istenes Bence és három vendége, Járai Máté, Marics Péter és Fluor Tomi beszélik át az élet dolgait. Az epizódban felmerült a téma, hogy kire milyen hatással volt a karantén, és vajon mennyi ideig fogják értékelni, ha újra visszatér a szociális életük. Fluor Tomi kifejtette, hogy ő kifejezetten örül annak, hogy volt ideje reflektálnia az addigi életére.

Én örülök, azt gondolom, hogy abszolút én nyertesként jöttem ki ebből és a Wellhello is. Én nem álltam volna meg akkor, ha a világ sem áll meg. És én ennek tökre örülök, hogy kicsit volt időm magammal beszélni, volt időm magammal időt tölteni. Egyszerűen összeszedtem az életem pontjait és világos lett, hogy mi az, ami fontos, mi az, ami nem fontos

– mondja, majd arról is beszélni kezd, hogy ezzel együtt sokkal nehezebb az ismerkedés is.

Ha szeretnék családot alapítani, vagy szeretnék gyereket idővel, akkor egyszerűen bumm, két év az off. Próbálgat az ember randizni, Margitszigeten, maszk nélkül, de az nem. A spontán ismerkedés, amikor valakivel úgy találkozol, hogy csak random, a baráti társaságodnak a huszadik tagja, vagy valakivel. Beleszeretni abba, ahogy a kezét mozgatja, ahogy a haja, ahogy a minden. Nincsenek egyszerűen ilyen dolgok, és az Instagram ilyen szempontból nem tudja ezt pótolni.

A teljes adást itt lehet megtekinteni:

The post Fluor Tomi a karanténról: Örülök, hogy volt egy kis időm összeszedni az életem pontjait first appeared on 24.hu.

Related posts

Jövőre a mozikban láthatjuk viszont a magyar férfi vízilabda aranykorát

MOCOHU

Rég várt lépést tehet az Apple

MOCOHU

Házasodna a gazda: Johnnynak nagyon tetszenek Viki gazdasszony „belsőségei”

MOCOHU

DMCA.com Protection Status


Pin It on Pinterest

Share This