6.5 C
Budapest
April 18, 2024
2020 – 2024 © MOCOHU Magyarország Hírek, Hungary News
Image default
BelföldbűnügyheroincsempészMAGYARORSZÁGröszkevádemelés

Öt és fél év fegyházat kértek a 250 millió forintnyi heroinnal lebukó szerb férfire

Különösen jelentős mennyiségű kábítószer birtoklása miatt emelt vádat a Csongrád-Csanád Megyei Főügyészség azzal a szerb férfival szemben, aki tavaly nyáron húsz kilogramm kábítószert csempészett át a szerb-magyar határon.

Saághy Flóra, a Csongrád-Csanád Megyei Főügyészség helyettes szóvivője megkeresésünkre azt közölte, hogy 5 és fél év fegyházat, és hét év Magyarország területéről való kiutasítást kértek a terheltre arra az esetre, ha már az előkészületi ülésen beismeri a bűnösségét és lemond a tárgyalás jogáról is.

A férfi július 8-án éjfélkor jelentkezett belépésre a Röszkei határátkelőhelyen Magyarország területére. Az általa vezetett gépkocsin az eljáró határrendész szerelési nyomokat fedezett fel, ezért az autót kábítószer-kereső kutyával vizsgálták meg. A kutya jelzése alapján lefolytatott további vizsgálat során a két hátsó ajtónál és a két első sárvédőnél rejtekhelyeket fedtek fel.

A rendőrség munkatársai a járműben kialakított üregekben valamint a vádlott ruházatában mintegy húsz kilogramm nettó tömegű heroint találtak, továbbá a vádlottól levett vizeletmintában kokain fogyasztására utaló bomlásterméket is azonosítottak. Az eljárás során lefoglalt kábítószer becsült feketepiaci értéke meghaladja a 250 millió forintot. A letartóztatásában lévő férfi bűnösségéről a Szegedi Törvényszék fog dönteni.

The post Öt és fél év fegyházat kértek a 250 millió forintnyi heroinnal lebukó szerb férfire first appeared on 24.hu.

Related posts

A nap legfontosabb hírei – 2021. június 15.

MOCOHU

Eltűnt egy testvérpár Szolnokon

MOCOHU

A második hullám csúcsán sok helyen a harmadával visszaesett a szakrendelésen ellátottak száma

MOCOHU

DMCA.com Protection Status


Pin It on Pinterest

Share This