9.7 C
Budapest
April 27, 2024
2020 – 2024 © MOCOHU Magyarország Hírek, Hungary News
Image default
Belföldbihari utcabűnügyemberöléskőbányaMAGYARORSZÁG

Belehalt az agysérülésébe a Bihari utcai villamosmegállónál megvakított férfi – videó

Másfél hónapig eszméletlen volt, majd belehalt az agysérülésébe az a férfi, akit szemen szúrtak egy csavarhúzóval Kőbányán, a Bihari utcában.

Bagoly Bettina, a Fővárosi Főügyészség szóvivője megkeresésünkre azt közölte, hogy emberölés és garázdaság miatt emeltek vádat a terhelttel szemben. Hozzátette, a vádlott tagadta a bűnösségét, és jogos védelemre hivatkozott.

A 30 éves győrteleki férfi 2019 áprilisában több ismerősével, köztük egy testvérpárral beszélgetett és italozott a Bihari utca és Balkán utca kereszteződésében lévő villamosmegállóban.

A férfi egy idő után a társaságból több személlyel is vitába keveredett és velük szemben agresszívan, támadólag lépett fel, amit a társaságból az egyik férfi szóvá is tett. A győrteleki férfi ezért arcon ütötte a másik férfit, aki emiatt a megállóból a villamos sínekre sodródott. A férfi a villamossíneken még meglökte a férfit, és ismét megütötte.

Kapcsolódó
Megvakult egyik szemére az a kőbányai férfi, akit szemen szúrtak egy csavarhúzóval

Jogos önvédelemre hivatkozik az elkövető.

Az elkövető ezután elhagyta a villamosmegállót, majd átment a Bihari utcában lévő egyik társasházhoz. A később a férfi fivére a 30 éves férfi után indult, hogy ő is szóvá tegye neki az agresszív viselkedését. A férfi erre a nála lévő csavarhúzó nyelével homlokon ütötte az idősebb férfit.

Az öccse mindeközben a villamosmegállóban állóktól megtudta, hogy a vádlott megtámadta a testvérét, ezért utána ment, hogy felelősségre vonja. Az elkövető ezt észlelte, ezért ő is megindult a férfi irányába, majd amikor egymáshoz értek, a fiatalabb testvér arcon ütötte a férfit. Az ütéstől a vádlott a földre került, de azonnal fel is állt, s a nála lévő csavarhúzóval nagy erővel szemen szúrta a férfit, majd elmenekült a helyszínről.

A szúrást követően a férfi azonnal eszméletét vesztette, és a továbbiakban már vissza sem nyerte azt. A bántalmazás következményeként keletkezett súlyos agysérülés miatt június közepén meghalt. A Fővárosi Főügyészség végrehajtandó szabadságvesztést kért az emberöléssel és garázdasággal vádolt férfire.

The post Belehalt az agysérülésébe a Bihari utcai villamosmegállónál megvakított férfi – videó first appeared on 24.hu.

Related posts

Nincs még itt a világvége, de Verstappen győzelme után egyre nagyobb bajban Hamilton

MOCOHU

Olyan sok embert oltottak be Dániában, hogy megszüntetik a maradék járványügyi korlátozásokat is

MOCOHU

VV Daninak 65 másodpercébe telt, mire rájött, hogy be kell nyitnia az ajtón, ha be akar jutni a villába

MOCOHU

DMCA.com Protection Status


Pin It on Pinterest

Share This