5.8 C
Budapest
April 20, 2024
2020 – 2024 © MOCOHU Magyarország Hírek, Hungary News
Image default
aidsdua lipaelton johnkoronavírusMAGYARORSZÁGneil patrick harrisoscar 2021oscar-gálaSzórakozás

Elton John idei Oscar-partija kivételesen virtuális lesz, és nem a megszokott VIP-buli

Elton John huszonkilencedik alkalommal fogja idén megrendezni az Oscar-gála előtti buliját, aminek a bevételeit az énekes AIDS alapítványa kapja minden évben. A koronavírus járvány előtt olyan válogatott sztárokból állt a társaság, hogy alapesetben szinte lehetetlen lett volna felkerülni a vendéglistára.

A 2021-es partit online tartják, és a sztárok adományai helyett a 20 dolláros (átszámítva nagyjából 6000 forintos) jegyekből befolyt pénz kerül az Elton John AIDS Alapítványhoz – írja a Variety.

A közvetítést – ami európai idő szerint április 26-án délután lesz – Neil Patrick Harris színész vezeti, az est fénypontja pedig Dua Lipa fellépése lesz. A kivételesen nem VIP, cserébe online adománygűjtő Oscar-váró bulit Elton John és a többiek hétfőn jelentették be Instagramon.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Elton John (@eltonjohn) által megosztott bejegyzés

The post Elton John idei Oscar-partija kivételesen virtuális lesz, és nem a megszokott VIP-buli first appeared on 24.hu.

Related posts

A pápától a belügyminisztériumi osztályvezetőig mindenki rajongott Derrickért

MOCOHU

Tűz ütött ki egy ukrán idősotthonban, legalább tizenöten meghaltak

MOCOHU

Márki-Zay: Nem ülök be a parlamentbe, hanem megvédem a vásárhelyi gyerekeket, nehogy a Fidesz elvigye őket golyófogónak Ukrajnába

MOCOHU

DMCA.com Protection Status


Pin It on Pinterest

Share This