15.9 C
Budapest
April 26, 2024
2020 – 2024 © MOCOHU Magyarország Hírek, Hungary News
Image default
BelföldbűnügycsemőMAGYARORSZÁG

Bosszúból le akarta lőni az ismerőse kutyáját, amputálás lett helyette

Vádat emelt a Ceglédi Járási Ügyészség egy férfi ellen, aki le akarta lőni egy ismerőse kutyáját, de az eb helyett annak a gazdáját találta el. Az elkövető a csemői ingatlanja padlásán még évekkel ezelőtt talált egy régi, kétcsövű sörétes vadászpuskát és hozzá öt töltényt.

A puska elkorhadt tusát maga hozta rendbe. Tavaly nyáron beszerzett mellé egy olyan teljesítményű légpuskát is, amelyről tudta, hogy már lőfegyvernek minősül. A férfi az egyik tavaly augusztusi napon megjelent a a két tölténnyel megtöltött sörétes vadászpuskával egyik csemői ismerősénél. Azért érkezett oda, hogy ismerőse kutyáját lelője, mert tudta, hogy az eb elszabadult és kárt tett a környéken egy háziállatban.

A férfi már indulás előtt is fogyasztott szeszes italt, de megérkezve a kutya gazdája is megkínálta pálinkával. Beszélgetésük közben elárulta szándékát, majd a kutyát meglátva lövésre emelte a fegyvert, de annyira részeg volt. hogy alkalmatlan volt a biztonságos lőfegyverhasználatra.

A fegyver már azelőtt elsült, hogy célozhatott volna vele és a kilőtt sörétólmokkal eltalálta a kutya gazdájának jobb lábfejét, amelyet emiatt részben amputáni is kellett. A lőfegyvert a ceglédi rendőrök a helyszínen lefoglalták.

A Ceglédi Járási Ügyészség lőfegyverrel visszaélés és maradandó fogyatékosságot okozó foglalkozás körében elkövetett gondatlan veszélyeztetés miatt emelt vádat az elkövetővel szemben.

The post Bosszúból le akarta lőni az ismerőse kutyáját, amputálás lett helyette first appeared on 24.hu.

Related posts

Roger Federer alighanem pályafutása befejezésének időpontját fontolgatja

MOCOHU

Balesetben meghalt a Pittsburgh Steelers irányítója

MOCOHU

Leült a 92 éves nő ágyára, majd megkérte, hogy simogassa a nemi szervét

MOCOHU

DMCA.com Protection Status


Pin It on Pinterest

Share This