15.5 C
Budapest
March 28, 2024
2020 – 2024 © MO.CO.HU Magyarország Hírek, Hungary News
Image default
BelföldMAGYARORSZÁGmiskolcvarga juditveres pál

A város ellenzéki polgármesterét kérte fel Varga Judit a Miskolci Egyetem kuratóriumi tagjának

Veres Pált, Miskolc polgármesterét kérte fel a Miskolci Egyetem kuratóriumi tagjának Varga Judit igazságügyi miniszter, a kuratórium elnöke. Varga Judit hétfőn a Facebook-oldalán azt írta: Kriza Ákosnak, Miskolc korábbi polgármesterének januári halálával nemcsak egy a városáért mindig tenni akaró politikust, de a Miskolci Egyetem kuratóriumának egyik tagját is elveszítették.

Hozzátette, a Miskolci Egyetem sikerességének egyik záloga, hogy az intézmény és a város szoros kapcsolatot ápoljon. Ezért kérte fel Veres Pált (Függetlenek SZIVE-MSZP-Momentum-Párbeszéd-Jobbik-LMP-DK-Mindenki Magyarországa-Velünk a Város), Miskolc polgármesterét a megüresedett kuratóriumi pozíció betöltésére. E javaslatáról az alapítói jogokat gyakorló Palkovics László innovációs és technológiai minisztert is tájékoztatta.

Hiszem, hogy az egyetem és a város jó együttműködése egy olyan szimbiózissá válik, amelyből Miskolc lakói és az egyetemi polgárság egyaránt profitál, s amely biztosítéka lesz az egész régió fejlődésének

– fogalmazott Varga Judit.

The post A város ellenzéki polgármesterét kérte fel Varga Judit a Miskolci Egyetem kuratóriumi tagjának first appeared on 24.hu.

Related posts

Hajnalban csapott le a TEK a téti lövöldözőre – videó

MO.CO.HU

Románia évi egymillió eurót fizet, a semmiért

MO.CO.HU

A Meki dolgozója azt kéri, ne legyünk bunkók, különben ilyen lesz a krumplink, amit kapunk

MO.CO.HU

DMCA.com Protection Status


Pin It on Pinterest

Share This