13.2 C
Budapest
April 25, 2024
2020 – 2024 © MOCOHU Magyarország Hírek, Hungary News
Image default
BelföldbetegbűnügykórházMAGYARORSZÁG

Betegtársára támadt egy férfi, mert nem engedték rágyújtani

Akaratnyilvánításra képtelen személy sérelmére elkövetett könnyű testi sértés és más bűncselekmény miatt emelt vádat a Nagyatádi Járási Ügyészség azzal a 46 éves férfival szemben, aki előbb betegtársát bántalmazta, majd egy autót is megrongált.

A Somogy Megyei Főügyészség tájékoztatása szerint a büntetett előéletű férfi ellátásra jelentkezett egy egészségügyi intézményben, majd miután felvették az egyik fekvőbeteg osztályra, a házirend tiltása ellenére rá akart gyújtani egy cigarettára. Mivel az ápolók ezt nem engedték meg, a férfi indultba jött, és szóváltásba került az egyik betegtársával, akit többször is megütött az arcán. A könnyű sérülést elszenvedő beteg jelezte az ápolóknak a történteket, akik értesítették a rendőröket.

A férfi néhány hónappal később értesítést kapott arról, hogy közmunka programban kell részt vennie. Emiatt megjelent a helyi városgazdálkodási kft. telephelyén, ahol a cégvezetőtől megtudta, hogy akkor mégsem tudják foglalkoztatni, ettől indulatos lett, és fenyegetni kezdte a cégvezetőt, aki távozásra szólította fel. Az elkvető a felszólításnak ugyan eleget tett, azonban a telephelyről kifelé menet felvett egy vasdarabot, és azt a vezető kocsijának dobta, amivel közel 60 ezres kárt okozott.

Az ügyészség felfüggesztett börtönre és pártfogó felügyelet elrendelésére tett indítványt.

The post Betegtársára támadt egy férfi, mert nem engedték rágyújtani first appeared on 24.hu.

Related posts

Magyar Hang: több mint 30-an felmondtak a Semmelweis Egyetemen

MOCOHU

Áttörték a játékbolt falát, majd ellopták az üzlet LEGO-készleteit

MOCOHU

Ukrán vezérkar: három Donyeck megyei településre összpontosították az orosz támadásokat

MOCOHU

DMCA.com Protection Status


Pin It on Pinterest

Share This