10.5 C
Budapest
April 19, 2024
2020 – 2024 © MOCOHU Magyarország Hírek, Hungary News
Image default
filmtvkorhatárKultúraMAGYARORSZÁGmrs doubtfirerobin williams

Kivágták a Mrs. Doubtfire nem gyerekeknek való jeleneteit

28 évvel a bemutatása után kiderült, hogy a Robin Williams főszereplésével készült Mrs. Doubtfire – Apa csak egy van című film eredetileg jó pár felnőtteknek szóló jelenetet is tartalmazott. Chris Columbus rendező nemrég elárulta, hogy az 1993-as vígjátéknak létezik egy, az angol nyelvben R-Rated-nek nevezett besorolású verziója is. Ez azt jelenti, hogy a 17 év alattiak csak felnőtt jelenlétében tekinthetik meg a filmet. A film hivatalos korhatár besorolása szerint PG-13, vagyis 13 évnél fiatalabbaknak nem ajánlott.

Columbus elmagyarázta, a sok vágás és kihagyott jelenet annak az eredménye volt, hogy Williams néhány felvétel után azt kérte, hadd térhessen el a forgatókönyben leírtaktól és inkább engedjék improvizálni. A színésszel végül 15–22 felvételt vettek fel így.

Olykor olyan területekre lépkedett, amik nem feleltek meg a PG-13 film követelményeinek, de minden bizonnyal megfelelőek és nagyon viccesek egy R-besorolású filmhez. Nyitott lennék arra, hogy esetleg dokumentumfilmet csináljak a film elkészülésről, és egyes R-besorolású jeleneteket megmutassak benne

– nyilatkozta Columbus az Entertainment Weekly-nek.

The post Kivágták a Mrs. Doubtfire nem gyerekeknek való jeleneteit first appeared on 24.hu.

Related posts

Halálra gázolt a vonat egy embert Ferihegynél

MOCOHU

Koronavírus: 123 beteg halt meg az elmúlt 24 órában

MOCOHU

Fucsovics Márton: Djokovic a sportág legnagyobbja, de nem lenne joga itt lenni

MOCOHU

DMCA.com Protection Status


Pin It on Pinterest

Share This