5.8 C
Budapest
April 20, 2024
2020 – 2024 © MOCOHU Magyarország Hírek, Hungary News
Image default
BelföldbűnügybuszcsepelkéselésMAGYARORSZÁGszfe

Ó. Bence szerint az SZFE-s maszkot viselő nő fordult bele a késbe a csepeli buszon

Továbbra is rács mögött maradhat az a 37 éves Ó. Bence, aki február 25-én késsel sebesítette meg egy SZFE-maszkos nő arcát a 151-es buszon.

Bagoly Bettina, a Fővárosi Főügyészség szóvivője megkeresésünkre az közölte, hogy a kerületi ügyészség szökés, elrejtőzés valamint bűnismétlés veszélye miatt arra tett indítványt, hogy a bíróság további három hónappal hosszabbítsa meg a gyanúsított letartóztatását. Kérdésünkre elmondta, hogy a férfi elismerte, hogy a maszk miatt rántott kést és kötött bele a nőbe.

A gyanúsítás szerint Ó. Bence a Szent Imre tér felé közlekedő 151-es buszon odalépett az SZFE-s maszkot viselő nőhöz, majd szidalmazni kezdte a mozgalomhoz való tartozása miatt. Ezt követően kést rántott, amivel megsebesítette a nő arcát. Ó. Bence ezt követően leszállt a buszról, majd elmenekült, a rendőrség azonban rövid időn belül elfogta. A nő könnyű sérüléseket szenvedett, a támadás azonban súlyosabb sérülés okozására irányult.

Kapcsolódó
Videón, ahogy Ó. Bence rátámad az SZFE-s maszkot viselő nőre a csepeli buszon

A 37 éves férfi elismerte, hogy az SZFE-s maszk miatt támadt a nőre a 151-es buszon.

Értesüléseink szerint Ó Bence egészen különös magyarázattal állt elő az eddigi kihallgatásai során. Először azt állította, hogy az SZFE-s maszkot viselő nő fordult bele a késbe, majd ezt annyival egészítette ki később, hogy lehet, hogy megvágta a nőt.

A férfi cselekménye felfegyverkezve elkövetett közösség tagja elleni erőszaknak, valamint súlyos testi sértés kísérletének megállapítására alkalmas. Ezért a Budapesti XX., XXI. és XXIII. Kerületi Ügyészség indítványa alapján a bíróság már korábban elrendelte a férfi 30 napos letartóztatását, amely a jövőhéten jár le. Az ügyészség szerint továbbra is szükség van a legszigorúbb kényszerintézkedésre, ezért kérték a férfi letartóztatásának meghosszabbítását.

A főügyészség tájékoztatása szerint a nyomozás már a végéhez közeledik, és a kerületi ügyészség gyorsított eljárásban szeretné bíróság elé állítani a férfit. Erre a jelenlegi járványügyi védekezés miatt előreláthatólag április 5-e után kerülhet sor.

The post Ó. Bence szerint az SZFE-s maszkot viselő nő fordult bele a késbe a csepeli buszon first appeared on 24.hu.

Related posts

Visszavonják Galla Miklós Karinthy-gyűrűjét, mert „tevékenysége nem egyeztethető össze a közmédia szellemiségével”

MOCOHU

Rekordot döntött a hitelkihelyezés júniusban

MOCOHU

Letartóztattak egy férfit az amerikai hadsereg kiszivárogtatási ügyében – videó

MOCOHU

DMCA.com Protection Status


Pin It on Pinterest

Share This