23.6 C
Budapest
April 28, 2024
2020 – 2024 © MOCOHU Magyarország Hírek, Hungary News
Image default
balesetejtőernyős ugrásÉlet-Stílusez pöröghelikopterMAGYARORSZÁGoroszország

Helikopterbe akadt ugrás közben egy orosz ejtőernyős

Rémisztő pillanatokat élt át egy orosz ejtőernyős a szibériai Csita város katonai repülőtere felett, miután egy ugrás közben ejtőernyője belegabalyodott egy helikopterbe, és magatehetetlenül lógott rajta, több száz méter magasan – jelentette a helyi sajtó. Az esetről egy helyi lakos készített fotókat, egy másik pedig egy videót, amit a chita.ru híroldalnak küldtek el.

Az eset kedden, helyi idő szerint délelőtt fél 11 körül történt. A felvételeket készítő Makszim Sztefanovics elmondása szerint a helikopter nagyjából két kilométer magasan repülhetett, amikor feltűnt neki, hogy kötél lóg róla, aminek végén egy pontszerű valami van.

Gyorsan elővette a kameráját, és akkor vette észre, hogy a pontszerű valami egy ejtőernyős, aki beleakadt a helikopter végébe, és azonnal jelezte az esetet a hatóságoknak.

A férfi elmondta, hogy nagyon aggódott az ejtőernyősért, mert az eset idején mínusz húsz Celsius-fok volt a környéken, és „a rotor szele alatt ez még rosszabb lehetett”.

A helikopternek végül sikerült úgy földet érnie, hogy az ejtőernyős nem zuhant le a földre. Az ejtőernyős a beszámolók szerint nem sérült meg, és feltehetően egy katona volt, de a hatóságok nem nyilatkoztak az esettel kapcsolatban a helyi sajtónak.

The post Helikopterbe akadt ugrás közben egy orosz ejtőernyős first appeared on 24.hu.

Related posts

Szigorú óvintézkedések mellett vizsgáznak majd a szakképzésben tanulók

MOCOHU

Több vulkán is felébredt 2020-ban

MOCOHU

A nap legfontosabb hírei – 2021.04.18.

MOCOHU

DMCA.com Protection Status


Pin It on Pinterest

Share This