15.2 C
Budapest
April 26, 2024
2020 – 2024 © MOCOHU Magyarország Hírek, Hungary News
Image default
BelföldbűnügygázrobbanásletartóztatásMAGYARORSZÁG

Életfogytiglant kaphat a járdánházi férfi, aki robbantással zárta le a családi vitát

Továbbra is börtönben marad az a járdánházi férfi, aki bezárkózott a lakásba a feleségével való veszekedés után, majd felgyújtotta berendezési tárgyakat és kinyitotta a gázcsapot.

A Miskolci Törvényszék tájékoztatása szerint a férfi  összebalhézott a feleségével a lakásukban, mely egy négylakásos társasház egyik ingatlana volt. A vita során a férfi felkapott egy baltát és azzal fenyegette nőt, hogy megöli. Az asszony a férfitől való félelmében a gyermekével együtt elhagyta a házat, az éjszakát pedig a rokonaiknál töltötték.

Másnap délelőtt a férfi ismét a feleségére támadt, baltával próbálta megütni, miközben azzal fenyegetőzött, hogy megöli a nőt. Az asszony az ütést a karjával védte ki, majd bement a kamrába és az ajtót magára zárta. A férfi azonban kifeszítette az ajtót és utána ment, majd a szobába menekülő nőt kétszer a hátba vágta, majd fejbe dobta egy mobillal.

A nő zúzódásos sérüléseket szenvedett. A vita után a családfő bezárkózott az ingatlanba, oda az időközben a helyszínre érkező rendőröket sem engedte be. A rendőrök a padláson keresztül próbáltak bejutni a lakásba, azonban amikor ezt a férfi  észrevette, felgyújtotta a berendezési tárgyakat, majd a benn lévő gázpalack csapját is megnyitotta, ami ennek következtében felrobbant. A robbanás miatt a rendőrök és a társasház lakói is életveszélybe kerültek. A tüzet végül a helyszínre érkező tűzoltók oltották el.

A férfival szemben hivatalos személy és több ember sérelmére elkövetett emberölés kísérlete, testi sértés és zaklatás miatt indult büntetőeljárás. Ha bebizonyosodik a bűnössége, akkor akár 20 évig terjedő, vagy életfogytig tartó szabadságvesztéssel is büntethetők. A bíróság szökés, elrejtőzés, valamint bűnismétlés veszélye miatt fenntartotta a férfi letartóztatását.

The post Életfogytiglant kaphat a járdánházi férfi, aki robbantással zárta le a családi vitát first appeared on 24.hu.

Related posts

Június elején nyitnak a Cinema City mozijai

MOCOHU

A közbeszerzési törvények szigorítását követeli Magyarországtól az EU

MOCOHU

A maszturbáló hegyet is látta már a férfi, aki bejárja a trágár helyeket

MOCOHU

DMCA.com Protection Status


Pin It on Pinterest

Share This